займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Löfven fortsätter att hålla parasiterna bakom ryggen

Statsminister Stefan Löfven tänker sätta stopp för sexövergreppen på festivaler i Sverige med en samtyckes­lagstiftning. Det berättade han vid en pressträff idag.
Löfven

Jag tänker på när unga tjejer utsätts för sexuella övergrepp och trakasserier, sade Löfven och tillade:

– Det är Fullständigt oacceptabelt!

Han fortsatte att tala om att riktiga män inte tafsar och att ”vi män” måste sluta upp med det.

– Vi män och pojkar, vi ska börja säga ifrån på riktigt! sade statsministern.

Feministisk lag
På en direkt fråga om vad regeringen tänker göra åt tafsandet och övergreppen på många festivaler tog Löfven upp införandet av en så kallad samtyckes­lagstiftning.

Vad en sådan lag handlar om är från början en feministisk idé som går ut på att våldtäkt görs om till ett oaktsamhetsbrott. Män måste i sådana fall uttryckligen be om lov varje gång de gör något sexuellt med en kvinna, i annat fall riskerar de åtal.

Kritikerna menar att bevisläget fortfarande är svårt, även om en sådan lag införs. Många menar också att det urholkar rättssäkerheten för män eftersom det kan vara svårt att i efterhand bevisa att en kvinna uttryckligen sagt ja till sexuellt umgänge.

Kriminellt

Sexuellt ofredande är redan idag ett lagbrott knappast ett genidrag med en ny verkningslös lag
Först kom sluta tafsa armbandet som blev ett jätte fiasko . Nu en ny verkningslös lag som garanterat inte kommer ge något positivt resultat. (Samtyckes­lagstiftning innebär att en kvinna uttryckligen sagt ja till sexuellt umgänge )