Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Mannen förgrep sig på Denise – mitt i Stockholm

Mitt i centrala Stockholm förgriper sig en man på Denise, sen pekar han finger mot henne och springer därifrån. Polisen rubricerar överfallet som våldtäkt och behöver nu hjälp att hitta gärningsmannen.

valdtaktsthlm-800x450

Den 15 maj är en ljummen försommarnatt. Klockan är fyra på morgonen och Denise har precis lämnat Spybar. Det är många människor på gatorna och det är svårt att få en taxi. Hon sätter sig på en parkbänk och ringer en kompis.
– Jag ringde en kompis medan jag väntade på en taxi. Jag blev kissnödig så jag satte mig mellan två bilar för att kissa. Jag hade fortfarande min kompis i telefonen, säger Denise.
Förgriper sig och pekar finger

Plötsligt blir hon överfallen bakifrån av en okänd man. Mannen förgriper sig på Denise, men hon lyckas ställa sig upp. Då pekar han finger mot Denise och börjar springa. Av ren instinkt springer hon efter honom.
– Jag springer men efter några meter stannar jag och bryter ihop, säger Denise.

De sista iakttagelserna av gärningsmannen är vid korsningen Engelbrektsgatan och Birger Jarlsgatan.
– När polis kom till platsen hörde vi vittnen och sökte av platsen och det framkom då att gärningsmannen senast sågs vid korsningen, säger Mats Eriksson som är presstalesperson vid polisen i Stockholm.
”Känner inte igen mig själv”

Efter våldtäkten har Denise varit sjukskriven och haft svårt att sova.
– Jag brukar vara glad och naiv men nu är jag bara arg. Jag känner inte igen mig själv längre. Jag vill bara att han ska åka fast, säger Denise.

Nu behöver polisen hjälp med fler vittnesiakttagelser för att hitta gärningsmannen.
– Det här är fruktansvärt och han har ett beteende som är långt ifrån acceptabelt. Har man sett eller hört något då vill jag att man hör av sig till polisen, säger Mats Eriksson.

Signalement:

18-25-årsåldern
Mellan 165-170 cm lång
Mörk bakåtkammat hår.

Tipsa Kriminellt

Vet du något om händelsen? Hör av dig till Kriminellt
Eller ring polisen på 114 14

Annonser