Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Marcus Hermansson, Hagfors

Marcus-hermansson

 

Namn: Marcus Hermansson
Personnummer: 19831030-6231
Adress: Storgatan 4 B lgh 1203, 683 31 Hagfors

Dömd för: Våldtäkt
Straff: Fängelse 2 år och 6 månader

 

 

 

 

Markus Hermansson, Mikael Björkegren och Jimmy Björkegren har den 24 februari 2007 på Fagottgatan 2 i Karlstad gemensamt och i samråd eller samförstånd genomfört sexuella handlingar som varit ägnade att kränka målsägandens sexuella identitet och med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag genom att otillbörligt utnyttja att målsäganden på grund av sömn och berusning befunnit sig i ett hjälplöst tillstånd.

Markus Hermansson förekommer under tre avsnitt i belastningsregistret. När han var 17 år dömdes han för olaga hot och försök till bedrägeri. År 2003 dömdes han för två fall av misshandel till skyddstillsyn med samhällstjänst.

Läs domen här

Marcus Hermansson har även dömts för Grov kvinnofridskränkning i Januari 2013, där han flertal gånger grovt misshandlat en tjej, vi citerar från domen

Efter att Markus Hermansson misshandlat Kim på angivet sätt har hon försökt att fly från bostaden. Markus har då tagit tag i Kim och dragit in henne i bostaden igen. I detta skede har Markus hotat Kim genom att göra uttalanden av innebörd att hon inte fick lämna bostaden och att hon inte skulle komma ut från bostaden levande. Vidare har han vid ett flertal tillfällen ofredat Kim genom att knuffa henne och göra kränkande uttalanden såsom att hon är värdelös och en hora.

Läs domen här

Annonser