Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Max Friberg, Veberöd

max_friberg_veberod

 

Namn: Mathias Hans Jürgen Max Friberg
Personnummer: 19741210-3918
Adress: Okänd adress

Dömd för: Grov våldtäkt mot barn, sexuellt övergrepp mot barn
Straff: 5 års fängelse

Max Friberg medger att han under angiven tid haft oralt och vaginalt samlag med den 11 åriga flickan 20-30 gånger i sin bil. Vidare står det i domen att Max är styvpappa till henne, han är alltså gift med flickans mamma, och i familjen finns även en till flicka som Max gett sig på.
Övergreppen uppdagades i Mars 2012 då mamman läst SMS i flickans telefon där de förekom att samlag skedde mellan flickan och Max. När mamman konfronterade Max så lämnade han hemmet och begav sig till psykakuten på S:t Lars medan åklagare anhöll honom i sin frånvaro. Han var till att börja med så psykiskt dålig att han inte kunde höras, men medgav senare i förhör.

Den lilla flickan berättar hur övergreppen skedde flera gånger i veckan, hon uppskattar antalet till cirka 50 gånger. Vidare berättar hon hur han erbjudit henne pengar när hon sagt nej, först 50 kr, sedan 100 kr och till sist 200 kr.

Under tiden det hänt har flickan tänkt att det var helt fel och hemskt, och något som ingen ska behöva vara med om. Hon har mått dåligt och har haft det jobbigt i skolan. Hon har även skurit sig själv på armarna och har velat ta livet av sig. Nu när detta har kommit fram så tycker hon att det känns en lättnad, men fortfarande jobbigt.

Vid ett tillfälle ska Max även gett sig på den 11-åriga flickans syster. Han ska ha erbjudit henne 500 kr om han fick göra det skönt för henne. Han ska även tagit in henne i sovrummet för att känna om det kom någon vätska i underlivet, och om det inte gjorde det så sa Max att hon skulle vara sjuk.

Vi hoppas att den här grisen Max Friberg får möta den riktiga rättvisan någon vacker dag, vi kommer att lägga ut adressen så snart han får en.

Ladda ner domen här

Annonser