Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Misstänkt våldtäktsförsök på skånska landsbygden – tonårsflicka grovt misshandlad

Hus-på-landet-i-Östra-Ljungby-Stidsvig-foto-Anna-Alexander-Olsson-Wikimedia-Commons

Vid 19-tiden på fredagskvällen överfölls en tonårsflicka av två för henne främmande män i det lilla samhället Stidsvig i nordvästra Skåne. Flickan lyckades slita sig loss och fly från platsen. Hon fick dock ett kraftigt slag i huvudet med något slags tillhygge och chockades dessutom svårt av händelsen. En man i 25-årsåldern greps vid 21.30-tiden, misstänkt för att ha deltagit i dådet. Enligt mainstream-media är den gripne inte svensktalande och måste förhöras med tolk.

Den utsatta flickan är, enligt lokalpressen, i 15 – 18-årsåldern. Hon promenerade vid 19-tiden på fredagskvällen mellan två adresser i lilla Stidsvig, en ort med drygt 700 invånare, belägen strax norr om Klippan i nordvästra Skåne. Överfallet ska ha skett på en avsides belägen grusväg vid en damm kallad Kopparmölledammen.

Flickan har berättat att hon överfölls av två mörkt klädda män i 20 – 25-årsåldern. En av männen ska ha gett henne ett kraftigt slag i huvudet med någon form av tillhygge. Flickan lyckades dock fly undan männen. Det är ännu oklart vad männen hade för avsikt med överfallet. Polisen tycks dock misstänka att motivet var att våldta flickan.

En man i 25-årsåldern greps vid 21.30-tiden på kvällen. Han misstänks vara en av de män som deltog i överfallet. Polisen hade vid 23-tiden på fredagskvällen inte lyckats gripa den andre man som tros ha deltagit i överfallet. Det är oklart om han blivit identifierad.

Mainstream-media uppger att den gripne mannen inte talar svenska och att polisen därför tvingades invänta tolk innan man kunde förhöra honom. Man uppger dock inte den gripnes nationalitet/etnicitet eller på vilka grunder han vistats i Stidsvig. Mainstream-media har ej heller gått ut med några detaljer om hur gripandet gick till eller hur polisen lyckades hitta den misstänkte.

Den utsatta flickan vårdades under fredagskvällen på sjukhus. Hennes fysiska skador var, enligt uppgifter i mainstream-media, inte så allvarliga men hon ska ha varit svårt chockad efter händelsen

Annonser