Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Någonstans brister det…..

  1. http://www.gp.se/n%C3%B6je/den-mansfria-festivalen-%C3%A4r-nu-finansierad-1.4697807

Tyst…tagning!

Det känns som en enda lång trist B film där man inte har någon handling. Vårt samhälle trasar långsamt sönder. Hela Sverige har varit så duktiga på att säga: gör inte skillnad på människor. Vi har dunkat oss på bröstet för allas lika värde men min fråga är och kommer ständigt vara varför vi bygger ett land och våra samhällen i landet efter brotten som begås. Ikea tog bort knivarna efter knivattacken då en kvinna och hennes son mördades. Badhusen började ha öppet för endast kvinnor för att vi kvinnor skulle kunna bada och simma utan att behöva känna hot om att bli antastade eller känna oro. Det finns många exempel på hur man bygger in våld och övergrepp i samhället. För att vi vanliga människor skall kunna leva säkrare och tryggare.

Vore det inte på sin plats att man ställde det kravet på våra stora myndigheter som åklagarmyndighet och på rättssäkerheten i vårat land. De är politiker, staten och vårt lands jobb att säkra landet och varje enskild individs rätt till trygghet.

Varför gör svenskar såhär. Man hittar ett gäng ”vanliga” människor som kommer på idéer hur man kan säkerhets ställa kvinnor ,barn och andra våldsutsatta. Som tex artikeln ovan en musik festival för endast kvinnor. För att kvinnor skall kunna gå på musik festival utan att känna sig utsatt för mig är det ingen bra signal. Det kallar jag diskriminering av män. Jag gillar inte att man stänger ute män och drar alla över en kam. För varför skall de goda männen som faktiskt är många många fler än de som begår övergrepp mot kvinnor.

Ni kan dunka er för bröstet för idén till detta, jag tycker lik förbaskat det är att åter igen dra en gräns för vi och de…..och nu gör vi det mellan kvinna och man? Nu gör vi de där gränsdragningarna som alla suttit och stridit emot när man jämfört vanligt folk och kriminella övergrepp. Detta har hela tiden dolts ,förskonats och försvarats. Försvarat män som har en kvinnosyn där kvinnan inte har något värde och är uppfostrade med kvinnoförakt. Genom dessa fina musik festivaler så gör vi återigen ett försvar till dessa män då man bygger in skillnaden i landet istället för att gripa lagföra dessa individer och dessutom drar ner våra skötsamma män i skiten.

Hur skulle det vara att kämpa för att få tillbaka våra lagar och våra rättsäkerhet på gatorna och ta tillvara på de goda istället för att skruva upp musiken för endast kvinnor.

Jag kommer personligen inte sätta min fot på en sådan tillställning.

Ni säger :sluta slå utsatta grupper mot varandra

Jag säger : sluta dra ner alla män i smutsen och lagför de som ska lagföras

Någonstans faller Sverige isär

 

 

Annonser