Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

När det krymper världen och det kommer närmre

Kvinna misshandlad vid rånförsök

 

En bekant till mig , någon vars familj jag känner.

Hon är 65 år och kommer gående ute. Då tre afghanska män försöker råna henne ,hon är helt utan hjälp och räddning.

När hon gör motstånd misshandlas hon och sparkas i ryggen. 65 år ,man sparkar en kvinna på 65 år. Att hon nu i efterhand fått söka läkarvård för sina smärtor

Jag är så förbaskat trött på dessa asylsökande små barn som det är synd om. Det är så synd om dessa små utsatta barn som för det första är vuxna och som för det andra tar med sig ett våld in i vårat land som Sverige sitter och godtar bara.

Det kommer heller inte på frågan hur våra brottsoffer mår men det ska daltas med dessa säggbarn så till den mildaste grad att Sverige nu sålt ut arslet.

Sverige sitter nu och bygger ett samhälle för att de ska få ta plats ,bygger in brottens acceptans imellan vår måne och sol. Runt om finns det mottagningar för våldtagna flickor ,vore det inte bättre att ni inte öppnade mottagningarna utan istället skickar hem detta folk.

Sverige förstår inte att deras sätt att leva på går inte ihop med vårat. Sveriges batik häxor förstår inte heller att deras fina små pojkar har våld och kvinnoförakt i sin kultur. Ni får säga vad ni vill om detta, men jag skulle aldrig skriva om detta om jag inte bott mitt i detta i flera år. Där kulturkrockar eskalerat. Jag vet hur olika kulturer ser ut och jag vet vilka vi inte ska ha på våra gator.

Nu krymper det närmre en själv ,när någon man plötsligt känner utsätts.

Kom inte och påpeka nåt om vart hatet kommer ifrån ,de är människor som själva drar på sig hatet genom sina sinnessjuka handlingar. De ska ut ur vårat land utan Pardon.

Om min 65 åriga mamma i biskopsgården drabbas av något sånt här så ska jag gladeligen och egenhändigt stövla ner och kräva min mammas rättighet till att få känna sig trygg i vårt egna land.

Det är änna dags att svenska myndigheter spottar ut fjädrarna och erkänner att Sverige är åt helvete med folk som aldrig kommer anpassa sig till vårt samhälle ,utan de är här för att ta över. Det är nu ni kan agera och skicka hem och ut människor som inte följer lag.

Kriget startade i deras länder. Nu är de här med en uppåtstigande vålds spiral och vad tror ni det leder till ?

Jag vet inte men Partille kommun och Sveriges riksdag ,hur ska min vän på 65 år nu våga gå ut igen ? Hur skall hon överhuvudtaget kunna våga lita på att kunna känna sig trygg i hennes egna stadsdel och vad gör ni för att hon ska återfå trygghet och säkerhet. Inte ett enda dugg.

Det är eran skyldighet att ta bort människor som utsätter andra, i detta fall 3 afghanska som inte har i landet mer att göra. De har förbrukat sin rätt. Jag skiter högaktnings fullt hur synd det är om dessa 3 för de har krig i Afghanistan. Deras plan är att sysselsätta sig med att sakta ta över vårt land. Att göra Sverige laglöst och blåögda politiker låter det ske genom snyft historier medans min vän ska bara finna sig i att bli rånad och misshandlad.

Nej och åter nej Sverige rätt ska vara rätt. När vår välfärd hotas,när den personliga integriteten kränks, och vi utsätts för våld och övergrepp så ska svenska staten och riksdagen skydda sina medborgare.

Alla andra ska åka hem.

Ekvationen är rätt så enkel ,deportering likaså. Kan du inte sköta dig får du gå på planet. Punk!

Sist men inte minst vill jag tillägna varenda rad till dig Lena ❤

Annonser