Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

När media väljer ta politisk ställning

Hela tiden matas vi med nyheter. Vi har media med oss och omkring oss hela tiden. Deras jobb är att göra intervjuer, lägga fram fakta och sälja sina lösnummer. Däremot har det alltid funnits en policy att inte ta ställning utan arbeta neutralt. Och absolut inte blanda in egna åsikter och inte heller politiskt.

Allas rätt att tycka som man vill och att alla ska få plats oavsett kultur, etnicitet, tillhörighet. Men gud nåde om du kommer från SD ,men det är ok att nazister intar våra gator,helt okej med barnäktenskap men röstar du på SD fryser omvärlden ut personen ifråga.

Media letar verkligen fel på SD ,de vill hela tiden smutskasta och värre blir det och ja jag kan hålla med om en sak partiet behöver städa upp och städa ur ,men det behöver ta mig sjutton alla. Vart enda parti har människor som inte ska vara på sina platser eller positioner. Och SD vänner behöver tona ner sig och sluta slåss för fel saker, ni har inte råd att bråka om skit saker. Driv det nu tror på framåt ,framåt för Sverige. Det enda media och andra ståfiler vill är att kunna bevisa hur ni beter er. Framföra fakta om hur affekta vi är. Ge de inte ens den möjligheten. Många vill provocera SD ,låt det rinna av och fokusera på kommande val,låt oss alla ställa oss och visa att den politiken tror vi på.

Om man gör en djupdykning i varje parti så finns all dessa typer med i deras grupper också. Och när det gäller statsminister med co då behövs ingen vidare djupdykning det räcker säga IT skandalen och att se hur verkligheten ser ut i samhället styrt av idioter som inte kan stava till ordet verklighetsförankring.

De här är vårt val nu att fortsätta möta påhopp och pajkastning med kränkta böjda ryggar eller räta på ryggen och ta tag i det vesäntliga att vinna valet. Låt media hålla på,låt de pajkasta. Det är styrt och kommer från människor som redan både en och två gånger bevisat för oss folk att de inte är kapabla ledare för Sverige

 

Annonser