Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

När Nazisten tar över gatan

Göteborg under gårdagen och Göteborg idag. Det är klart att man inte är stolt när Nazisten får gå ut på våra gator och utbrista vit makt – utan Pardon!

Men

Samtidigt lever vi i en tid och ett land där alla har lika värde och alla har rätt att uttrycka sina åsikter. Har man dessa lagar stiftade då kan man heller inte klaga över hur Vida man låter detta ske. För då finns deras rätt att visa vad de står för.

Och fine med det ! De får tycka,tro och tänka. Även om jag personligen inte delar deras åsikter någonstans så har de enda rätt att tycka.

Däremot vill jag beröra viss grupp av motdemonstranter. Dessa insyltade idioter som springer runt på våra gator endast i syfte att slåss,bråka och ställa till kaos. Detta är individer som definitivt inte har på våra gator att göra. Man pratar om nazister, fascister och islamister att de är bakade med samma deg , men viss vänster vridna mot demonstranter verkar vara bakade av surdeg.

Våldet hör inte hemma på våra gator ,och definitivt inte mot vår poliskår som måste hålla fokus på att skydda samhällets invånare. Vad är det för fel på er som kastar gatsten, flaskor och påkar mot polisen ? Blev ni fel vaggade som bäbisar? Hur kan människo kroppar inneha så mycket hat så man utsätter vanliga människor för att bli träffad av just den gatsten du skickar iväg.

Ni verkar inte direkt ha någon adressat på stenen ni kastar ,för i villervallan vet ni ju inte om den landar på ett barn. Detta är dock mitt på dagen utanför mataffärer.

Det är ni viss kliente motdemonstranter som gör mig så förbannat trött på att det enda ni gör är sprider ert hat och agerar ut erat adrenalin i blodet genom att skada människor. Ni är inte ett dugg bättre än varken nazister , fascister och islamister. För är dessa 3 falanger bakade av samma deg ,då är ni bakade av surdeg.

Gå hem och lek med gatsten på din egna gata för ute på våra gator i stan där hör ni inte hemma.

Vet Hut skitungar

Annonser