Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

När omvärlden tappat det?

http://www.aftonbladet.se/a/g8ARB

Vi ska diskutera denna artikel.Den bör diskuteras! Det här är något som de flesta borde reagera på. På något sätt.

Den kallas t.o.m snubbfri

Är det nu vi ska vara stolta i Sverige ,när vi ser i backspegeln. När vi tittar på orsaken bakom en sådan här idé.

För mig signalerar detta diskriminering. Det signalerar också att vi tillåter övergrepp ,våldtäkt och tafseri på de andra festivalerna men absolut inte denna. För de ” äckliga” männen kommer inte in här.

Sverige fortsätter sin dumdristighet att bygga samhället efter brottet. Och samtidigt signalerar vi till de yngre att mans könet inte är välkomna till att gå på festival. Vi kvinnor vill ha en fredad zoon där vi kan var ifred från alla dessa monster.

vi fortsätter acceptera våldtäkter i samhället såhär

vi diskriminerar alla män efter brott som skyldiga män ska dömas för

Vill  inte vi ska applådera åt såna här festivaler ,  tycker vi borde reagera istället på grunden till ett sånt här beslut. Tycker vi ska bli förbannade på att vi ens accepterar och tolererar ett Sverige som måste ta till dessa ytterligheter för att många män som kommit hit de senaste åren har en kvinnosyn som säger att det kan ta vad de vill av en kvinna och därav denna höga ökning av våldtäkter.

Ska Sverige inte ta itu med det riktiga problemet istället så både män och kvinnor kan festivala ihop. Ska vi verkligen stänga ute de skötsamma männen som om de tillhör en liga av köttätande monster.

Ska vårt samhälle fortsätta byggas efter invandrare som inte förstår innebörden av Dan Eliassons armband ” tafsa inte”. Nådde vi inte fram med det budskapet ,vi borde kanske skrivit det på afrikanska eller arabiska vad vet jag. Vi borde åtminstone tryckt dessa i det språk där gärningsmännen förstod.

Speciella bad dagar för att kvinnor inte ska bli o fredade eller överfallna i badhusen och festivaler utan män, jag känner mig inte stolt direkt. Det känns mer som ett enda stort misslyckande av svenska rättsväsendet som inte kan ta fighten och utvisa alla de män som ställts inför rätta för dessa brott.

På detta vis fortsätter vi acceptera våldtäkter på dygnets alla timmar och platser förutom där och då.

 

Annonser