Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nej och åter nej!

Jag vet inte hur många gånger Sverige ska böja , benda och bryta isär vårt egna lands stolthet. Ska vi inte ha något kvar av vårt egna jag. Vi tar bort tradition, normer,lagar och suddar ut oss själva och det som en gång var svenskt.

Svenska kyrkan eller sjukhus kyrkan ska eventuellt tas bort,för att ersättas av neutrala rum dit varje religion kan ta sig. Jag vet inte men Gustav Fridolin vill också byta vår flagga.

Nu måste nytt blod in i politiken, nu måste vi bryta mönster.

Det är inte okej ,det här är inte okej ! Någonstans måste den där foten sättas ned. Att andra människor faktiskt måste rätta in sig i det svenska samhället

Jag som svensk känner mig rädd för framtiden i mitt egna land. Ni tar allt jag någonsin har / haft för att ingen ska känna utanförskap.

Men ska jag nu fin dra detta så är det jag som svensk som känner mig kränkt, utanför och påhoppad. Jag som svensk har ingenting att varken hävda ,kräva än mindre vara stolt över i ett Sverige idag som enbart bryr sig om allt annat än sina egna medborgare.

Vår nationalsång har ersatts med Idas sommarvisa, pepparkaksgubbe är ute ur tåget,jag får inte hissa svenska flaggan,den t.o.m ses som rasistisk. Barnen får inte ha julavslutning i kyrkan för det är för många barn som inte får gå till kyrkan enligt deras religion.

Jag tvingar ingen att gå!

Men vi råkar leva i Sverige.

Annonser