Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ni bäddar ju själva för detta

Nu letas det verkligen fel på SD. Aldrig förr har man vart på sån hets jakt för att kunna fälla den ena efter den tredje. Vad hände med Stefan Löfven och IT skandalen , vart var hets jakten då ? Och hur kan han sväras fri efter att äventyrar Sveriges säkerhet? Att vara statsminister och ledande politiker för social demokratiska partiet räcker icke för att få mitt förtroende.

Nu gör vi en massa påhopp på SD i vanlig ordning ,tänk efter här och nu. SD är ju ganska bra att ha för när deras egna stora brister kommer upp på ytan så kan man alltid börja leta ,hitta på en massa om SD ,ganska skönt att då låta rampljuset falla över nåt annat så de faller i glömska och det blir rentvättat under tiden.

Jag glömmer aldrig vad ni utsätter oss svenskar för. Vi svenska medborgare både svenska och invandrare som levt och byggt upp detta land. Det är många besvikna och det säger väl en del när våra egna invandrare tröttnat på allt i Sverige och ger sig av eller stannar kvar och röstar på SD.

Sluta rasist stämpla SD det börjar bli riktigt uttjatat nu. Rasister finns i vart enda parti och rasister finns även hos invandrare själva mot svenskar.

Att nu unga Amir 18 år anmält Mattias Karlsson är en ren och skär ryggdunkar anmälan ,där någon eller några manar på att det ska anmälas ,tror inte det är något denna ynglig kommit på själv. Så många gånger Löfven står och kallar SD rasister och nazister så kan man då kontra med att fråga hur många gånger han anmälts för att kalla ett helt folk för något man inte är,det om något är förtal, kränkningar och påhopp. Är han anmäld för det???? Sandlåde nivå är vi på nu

Eran egna hets mot SD är styrt uppifrån ,helt säkert. Och jag tycker synd om er som av vana röstat på Socialdemokraterna för det blir landets största fall någonsin.

Och till er som röstar SD sluta ta åt er när folk attackerar, sluta känn er så kränkta. Räta istället på ryggen , var stolt och fortsätt stå för dina åsikter ,vi har nämligen annat större på gång en massa pajkastning ….nämligen försöka få Sverige på fötter.

Ni kan gräva upp hur mycket ni vill ang SD det förändrar ingenting för mig. Och nej SD kommer inte hysta ALLA invandrare, nu får nog kreti och pleti läsa på lite!

Hur blev det nu med IT läckan ,det blir väl ett åtal mot detta gäng ?

Eller ska man fortsätta skydda landsförräderi?

 

Annonser