Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Ni har fått ett besked

Migrationsverket har kommenterat till er som sittstrejkar ,där var han tydlig med att alla inte kan stanna här. Sverige är inget land där ALLA kan leva på vår välfärd,det är stört omöjligt. Afghanistan har inget krig ,det finns inget hot om era liv nu som utvisats tillbaka.

Anledningen till att Sverige gjorde en öppet gräns var för alla nödställda ur syriska kriget. Men på detta kom vuxna män som lekt barn alldeles för länge. Det har ju visat sig när åldersbedömningarna gjordes att det inte var barn. Och ytterligare en aspekt nu vill de ”ensamkommande barnen ha hit sina fruar och barn.

Det är så hutlöst att uppehålla platser för de kvinnor och barn som stenas,våldtas och lynchas ,de som verkligen behöver skydd,de får som vanligt inget skydd för att fullvuxna karlar vill leva på våra sociala resurser. En sak skall ni veta , pengarna tar slut en dag,vart tar ni vägen då?

Sedan har jag återigen en fundering : hur katten är det möjligt att de ens får husera så på en offentlig plats. Om någon av våra egna hemlösa går och lägger sig där blir de bortfösta som djur under glåpord. Märkligt att man inte kör bort dessa, min fråga är ständigt varför dessa skall särbehandlas. Vi svenskar måste följa lagar ,varför gäller inte det alla som vistas här. Hur långt skall vi tänja på gränserna?

Sedan att ni inte väljer att lyssna är ett märkligt beteende. Ni vill ha besked och kan tänkas sitta hela helgen . Men ni har fått ett besked. Ni skall faktiskt åka hem.

Nu är det faktiskt hög tid att du Stefan Löfven ,ledare för Sverige går ut och pekar med hela handen och förklarar vad som gäller.

Vi kan ta emot fler som Annie Lööf stod och sa ,hon slår ett slag för det. Men Annie ser du inte hur landet ser ut eller är du riktigt dum på riktigt? Ni öppnar gränser ,tar in människor från andra länder som lever på ett helt skilt sätt Gent emot oss svenskar. Ni tar in människor som propagerar för IS. Här finns inte uppsjöar av pengar, här finns inga bostäder.

Amnesty och Agape har ju själva vittnar om hur många barn som nu lever på gatan och se hur det ser ut Annie ,är det såhär man hjälper folk,tar hit de och gör de hemlösa här istället ,de kallar jag integration på hög nivå.

Ni tar in och hit,under löften med hjälp och när den hjälpen uteblir har ni besvikna och arga afghanska människor som blir vända ryggen för ni inte vet hur ni skall lösa detta. Då blundar ni politiker,tystnar och lägger locket på. Enklast möjligt .Det är sånt som skapar krig sedan på våra gator.

Ni väljer alltid den enkla vägen. Och när något skiter sig, då drar ni er ur ,fega ynkryggar

Se till att visa de vägen hem för dessa människor har fått Avslag och skall hem. Det finns ju ett beslut då skall det följas som allt annat man följer

 

Annonser