Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nu är du väl endå Rökt Löfven

Jag kommer nog aldrig förstå hur denne människa har fått leda vårt land. Leda kanske var fel ord , för han har inte gjort annat än att dragit svenska folket rätt ut framför ättestupan.

IT härvan måste ju bli ditt stora fall för att omedelbart avgår. Vi kan inte ha ledare som under dessa allvarliga hot ,går under jorden.

Det är allvarligt läge som försätter Sverige i oerhört spänt läge. Med denna svaga ,dumma och naiva regering med dig Stefan i ledningen, så har ni blivit general blåsta av andra länder.

Det är allvarligare än vi tidigare trott. Allt har läckt ut. Nu också våra stridspiloters privata uppgifter med både adresser och personuppgifter. Det innebär vid ett angrepp mot Sverige tar man givetvis Sveriges stridspiloter för utom de ,har Sverige ingen försvar.

Att du nu som statsminister tigit så länge kring denna skandal gör dig inte mer trovärdig i människors ögon. Att försvinna och lägga locket på för att dyka upp och kommentera katerina janouch artikel det säger bara vilken feg ,falsk människa du är. Det är ju precis så du gjort hela tiden börjat paj kasta för att folk skall förtränga och få annat att att rikta in sig på, så det som är problemet skall mattas av.

Stefan det här du gör mot Sverige det är ingenting vi låter mattas av. Du försätter inte bara oss svenskar som minoritet pga din massinvandring ingen kunnat hantera. Den är utom kontroll. Sverige är och har blivit ett land jag inte längre känner till.

På detta en massa människor som ni har släppt in med gränserna öppna utan att ha minsta kontroll på vad som kommer in.

Mehmet Kaplan var IT minister när läckorna gick ut. Han hade kopplingar med Is och han har koppling med Erdogan i Turkiet . Detta visste ni alla när Kaplan fick avgå , redan då skydda ni en myndighets person framför vårt lands trygghet och människors trygghet!

Vad har landet för trygghet nu?

Ni styr Sverige mot ett krig , där hela vårat försvar redan ligger nere.

Mitt land är en tickande bomb och du är skyldig Stefan

Ta ditt ansvar för Sverige och kliv av nu.

 

 

Annonser