Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nu får du ha tunga argument Wigh

Det förekommer varje år massa falska anklagelser kring övergrepp av olika slag och har man varit utsatt själv för någon form av våld i nära relationer eller sexuella övergrepp så känner man igen varann,syster till syster. Det finns en viss jargong,en viss gemensam nämnare. Den är svår att ta bort.

Jag vet inte Hanna Wigh vad ditt mål är,för ju mer man ser,tittar och hör om dig så känns detta allt mer som en makt historia från början till slut. Det finns för mig fruktansvärt många och konstiga frågetecken

En sak ska du veta att nu när du då anklagar en kollega,fd vän och en fd sex partner du haft i flera år så får du ha väldigt tunga argument. De argumenten saknas. Jag är ingen domare,men jag har ett bagage av utsatthet som får mig att höja på mina ögonbryn.

Vad är det skon klämmer?

Kan det vara så att ditt slagsmål den 12 september mynnat ut till att man känner att man faktiskt fått nog av fru Wigh ? En kvinna som man inte sätter sig på enligt flera, men som varit i blåsväder tidigare med olika ärenden. Inte helt ärlig och rumsren.

Hade partiet fått nog ? Hade din älskare fått nog ? Det känns mer och mer som en enda billig makt galen kvinna som försöker hålla sig kvar i sin position fast du redan har förbrukat chansen att vara med i toppen för längesen.

Igår var jag tvivelaktig – idag är jag säker!

Hanna kom tillbaka när du är utsatt och när det inte längre finns massa frågetecken kring din utsago. Du utsätter människor för lidande och du trampar över lik för att hänga dig kvar och när det inte fungerade då hänger du ut hela ditt parti och deras åsikter.

Jag skulle aldrig i min vildaste fantasi döma ut ett offer – men du är inget offer !

I mina ögon har du redan målat in dig i ett hörn av lögner utan mot stycke. Och i en domstol hoppas jag få se och höra dig ,för du kommer få ha fruktansvärt hållbara och tunga argument för dina påståenden. Det räcker faktiskt inte med att du är blond och tindrar med ögonen.

Världen-sverige vi har kvinnliga psykopater i detta land inte helt sällan i dessa kretsar som hungrar efter makt och toppen på många människors bekostnad

Jag tror tyvärr inte på dina ord ! Och jag skulle aldrig ställa mig mot ett offer. Du tillhör en liten Skara av kvinnor som inte bara drar sönder andra människors liv utan du är en av få som ställer till det för oss andra som varit eller är utsatta.

Just saying

Annonser