Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nu får ni fan agera snabbt alltså

Helsingborg och Höstgatan där en man i 35 års ålder blir beskjuten i en bil med ett barn under 15 år i bilen. Återigen vill jag belysa denna problematik där barn som inte själva valt att röra sig i kriminella miljöer utan åker med på ett bräde. Har dessa kriminella blivit så ryggradslösa att man inte bryr sig om att det finns barn i närheten ?

Och när sluta man respektera andra familje medlemmar ? Svaret är enkelt det slutade för flera år sen. Och endå låter våra politiker detta fortlöpa trots att flera barn redan fått sätta livet tiłl i gängkrigen.

När Luna mandic 4 år dog i explosionen i en bil i Torslanda var det enklast att lägga locket på. På det viset accepterar man gärningen,på det viset höjer man ribban för de kriminella att normalisera att barn skjuts ihjäl. Josef blev Biskopsgårdens andra barn offer. 8 år gammal för han av en handgranat i en lägenhet på Dimvädersgatan 11 ,jag skrev då ett brev till riksdagen om situationen som bara eskalerar.

Där och då får jag ett svar från riksdagen ett ganska futtigt svar om att de beklagar den rädsla i segregerade stadsdelar som människor har. Men också att man ser över vapen lagar men uppenbarligen händer ingenting

Jag kan säga i åratal har vi boende i biskopsgården protesterat mot allt som föder skjutningar och kriminalitet. I åratal har invånarna presenterat en lång rad återgärder för att få bukt med detta men ingenting av detta har besvarats.

De tycks alltid vilja välja den enkla vägen att låta unga människor utplåna varandra ,kanske det är billigare så ,men på bekostnad av vanliga människors liv,barns liv.

Jag blir rädd när människor i trygg vardag skall göra beslut över stadsdelar som lever under denna problematik, jag har på öppna nämnde möten hört de diskutera och jag har konfronterat politiker ,deras verkliga bild är långt ifrån detta som sker i vardagen i människors liv i stadsdelar som förorterna.

Det som breder ut sig i hela Sverige nu är inga nya brott det är sånt som förorten haft i över 15 år ,vi sköt varningsskott för längesen om vad som kommer hända men lik förbannat så lyssnar inte fina rosenbads folket på en 3barns mamma från förorten men det går nu bra att belysa en illigal invandrare och lyfta fram flyktingarna i fokus medans Förortsungar i ghetton i Sverige riskerar sina liv. För sanna mina ord kära Sverige att jag tror fasiken barn i förorten har större risk att dö i en urladdning än vad Fatheme har vid en återgång till Afghanistan

Rätta mig sen återigen om jag har fel men än så länge har jag inte haft det. Sverige borde fan skämmas.

 

Annonser