Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nu får ni lägga av och gulla med våldtäktsmän

Vi vet att vårat land är trasigt pga att vårt styre är för svagt. Vi har inte lagar som är tillräckligt starka. Myndigheter står handfallna, poliser säger upp sig.

Det var längesen vanliga folket sa ifrån, det var längesen första varningsskottet sköts.

Jag har tidigare skrivit om de nyanländas syn på kvinnor,barn och djur. Det där är ingen hemlighet. De som säger och påstår att Islam är en bra och fredlig religion till er har jag en fråga : varför flyr ni den och söker tröst i det kristnas hus ?

Och hur kan svenska kvinnor och män sitta och ta våldtäktsmän bakom ryggen. Man tar alltså rygg på afghanska och afrikanska unga killar och män som våldtagit kvinnor och även flertalet barn.

Dessa människor har ett helt annat leverne än vad vi i västvärlden har,jag förstår inte hur man kan vara så idiotiskt trångsynt.

Och att nu med vårat land tänjer på detta och praktiskt taget tillåter dessa män att leva som de gör i sina länder är för mig en gåta. Vi tillåter t.o.m barnäktenskap. 17 våldtäkter varje dag i vårat land. Säger det ingenting?

Det känns som detta hela tiden är en återupprepning i mina texter och jag börjar känna mig trött på att inte någon gång Kunna få skriva att man ser en förändring. Istället blir det bara värre. Fler utsätts! Det finns barn som fått hela livet förstört pga övergrepp och våldtäkter.

Medansbåde myndigheter, Amnesty och batik häxorna sitter och klappar förövaren på ryggen och tycker synd om de. Jag spyr på dessa Myndigheter som säger att de jobbar för barnets bästa och då tar rygg för asylsökande som våldtagit ett barn på 8 år. Vad är det för fel på er ?

Det går inte att sitta och ursäkta att vi inte har tillräckligt med kött på benen ,det håller inte som argument längre. Det ska räcka att en människa blivit våldtagen.

Jag skäms över hur vårt rättssystem fungerar, jag skäms över vanliga människors blindhet. Jag har nu suttit i flera dagar och gått igenom domar, läst chat konversationer, och samt pratat med utsatta. Och jag kokar av ilska.

Vårat rättsväsende är inte förenligt det bästa för något utsatt barn och har aldrig varit men i takt med alla dessa nya brott som begås av ett folkslag som definitivt aldrig kommer att följa våra lagar. Därför är det hög tid att redan idag gå in och skärpa straffen för brott mot barn. Det ska göras omedelbart ,helst i förrgår! Det gick och går ännu att skärpa vapenlagar. Det är hög tid att skärpa brott mot barn! Rejält !

Jag har tröttnat på att föra dessa diskussioner ,i Sverige pratar man som om det vore en självklarhet att barn ska skyddas ,men varför pratas det bara? Vart tog de konkreta handlingarna vägen.

Tänk om alla ni som slåss för många förövare när de deporteras ,slogs för era egna barn ,ungdomar och unga vuxna som fått hela sitt liv förstört av dessa monster som ni kallar barn! Då hade vi kanske kunnat se en annan utveckling.

Våra egna utsatta barn är det ingen som ställer sig och vrålar för.

Märkligt hur sjukt land jag lever i !

 

Annonser