Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nu går det bra med åtalJag ska börja min artikel och först och främst säga att jag inte står bakom marks bons sätt att uttrycka sina privata åsikter angående vad han uttalat sig om. Ska man diskutera detta så kan man använda sig av åtminstone vårdat språk, vilket kanske inte alla varken svensk eller invandrare gör.

Men när en arab sitter på Facebook och skriver att jag är en jävla svenne hora och att de ska knulla hela min familj ,då är det ingen överhuvudtaget som lyfter på ögonbrynen. Och den här diskussionen är viktig för mig. Otroligt viktig. För jag som svensk i mitt egna land är otroligt trött på dessa gränsdragningar och skillnader som görs på människor.

Det är fruktansvärt för svenska medborgare (då pratar jag både svenska och invandrare som bor och har anpassat sig här och vi födda svenskar) den idioti som vi mött de senaste åren med människor som inte vill anpassa sig ett dugg i vårt samhälle. Som skall leva efter sina seder,sina lagar och som faktiskt utnyttjar systemet. Märk väl att jag påstår inte att alla gör det. Men fruktansvärt många följer inte lag och ordning här.

Hur många män har sluppit åtal ,hur många män har sluppit straff i våra svenska domstolar efter våldtäkter på barn och unga kvinnor. Gruppvåldtäkter ,badhus tafseri mm där är inte svenska myndigheter pigga på att åtala. De ljuger om ålder,hugger poliser, bränner asylboende, våldtar flickor …behöver jag fortsätta ? Och ni som tycker jag pratar i nattmössan ,alla domar är offentliga. Beställ ner,gå in och läs. Titta vilka som är förövare

Att hela tiden ursäkta grova brott på så lösa boliner ,tillåta dessa stanna när de inte följer vår lag gör redan där att svenskar och även invandrare som bor här sedan innan reagerar. Ni gör skillnaden , det är myndigheter och regering som slår olika kulturer och grupper mot varandra. Det är inte jag som lyfter problematiken som gör det, för skillnad och gränser är redan dragna.

Att döma en 75 åring för hets mot folkgrupp, okej jag kan hålla med om att orden inte var korrekta och i snällaste laget. Men det är märkligt hur det går att åtala nu ,när tusentals afghaner,afrikaner mm , redan stått inför rätta för grövre brott än så. Och åtal läggs ner. Tom flera barnärende prioriteras bort där det handlar om rena barnövergrepp.

Någonstans måste nu Sverige skärpa till sig. Jag är långt ifrån rasist och ni kan gapa er trötta om den saken. Jag vet vad jag är och för mig handlar det bara om hur man är som människa och inte hur man ser ut.

De största problemet vi har är politiker och myndigheter som är så in i helvete rädda för att ryta ifrån för att ingen skall känna sig kränkt. Men det går till extrem överdrift när man tillåter alla dessa att husera fritt på våra gator och torg. Ni är ju själva med och bidrar till att vara kriminella , då vi tillåter Sverige bli laglöst.

Ni är så fega i svenska regeringen och svenska myndigheter. Ni är så rädda för rasist kortet och det vet dessa människor om ,vilket de också utnyttjar till fullo. Ni är så naiva som tror att bara för att vi faller till föga ,lindrar straff, kammar medhårs så tror ni att de kommer leva efter våra seder,lagar och förordningar. Nej Sverige ! Det är inte så. Lär er detta!

Sedan en sak till vi har jätte fina invandrare i Sverige som bott här länge, familjer som undrar vad i helvete ni sysslar med och varför ni förstör vårat land. Jag tycker faktiskt att det säger en hel del.

Ni – Sveriges regering har visat mig hur lite vi som bodde i landet innan betyder. Ni politiker har visat mig en sån enorm inkompetens i flyktingfrågor. Jag skulle aldrig kunna drömma om denna utveckling vi ser idag.

Och Stefan Löfven är en enda stor lögnare , den människan har försatt Sverige i ett läge som jag inte vill ha. Om han brydde sig så mycket om folket som han bedyrar så borde han avgå med omedelbar verkan.

Är det något folk som är kränkta ,tillbaka visade , förtryckta så är det alla vi som bott i landet innan denna regeringen tog över, det enda ni gjort är att försumma oss, förbi se våra åsikter och det enda som gäller dag och natt är dessa gubbar från Afghanistan som spelar barn på medborgarplatsen. De vill ha ett svar från er och mig veterligen fick de ett svar: de skulle hem, men verkar inte förstått det, så Stefan Löfven du är Sveriges statsminister det är nog dags för dig att tåga ner till dina afghanska vänner och berätta vad ett beslut i Sverige innebär och se till att verkställa det.

Det vore väl kanske hyggligt att göra det innan 75 åring en från marks kommun döms för hets mot folkgrupp , för om ni hade skött detta lite bättre så hade det inte funnits nån grupp att hetsa mot. Men det är okej att säga att man är 17 år när man egentligen är 25 år och sätta kniven i nacken på en av våra poliser.

De kan måla hur många hjärtan som helst och stå och prata om att de är offer och flyr kriget – men då ska de faktiskt ge tusan i att komma hit och ta med sig sina krig  som är fulla med våldtäkter , laglöshet och strunta i beslut. I Sverige är de ingen som kommer undan ett beslut om man är svensk medborgare ,det gäller alla.

Så Stefan spotta ut fjädrarna och kavla upp ärmarna du har ett jobb att göra. En statsminister ska skydda sitt land , det vore kanske på sin plats att någon klappa ett våldtäkts offer på kinden och inte bara förövaren……

Förstå varför svenska medborgare tröttnat och tillslut i ren desperation vräker ur sig ……..gränsen är dragen och botten är nådd.

 

Annonser