Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nu jäklar skall vi hata alla män

Sverige befinner sig nog i den värsta turbulenta krisen vi någonsin skådat. Plötsligt skall ska vi slåss mot allt och alla, vi skall stå upp för både det ena och det tredje. Politiker Magdalena skulle vilja se Sara Larsson som politiker för att hon är cool. Om det är cool man skall vara så finns det nog bra med kandidater till riksdagshuset. Men å andra sidan så vet vi ju sedan tidigare att det krävs inte så mycket att bli politiskt överhuvud i detta land. Ett stycke Alice och ett stycke silvertejpade bröst som viker ut detta i en tidning och saken är klar. Inhystas bredvid Stefan Löfven.

Sara Larsson denna lilla coola Sara och jag håller med dig Magdalena tjejen är cool. Men hon skall hålla sig i den genre hon är i idag. Vi vill inte se en mans hatare som politiker i vårt land. ” alla män borde dö en plågsam död” var ett av hennes utlägg. Tillsammans med alla feminister driver man nu på drevet om ”kvinnor som hatar män”

Jag vill med detta inlägg påpeka till dessa smarta kvinnor inom politiken och inom musik branschen att det blir lite svårt att leva i en värld bara kvinnor. Om det inte är så att dessa kvinnor kommit fram till att all mänsklig varelse skall utplånas. För utan männen känns det lite som att fortplantningen faktiskt kommer att gå lite trögt i fortsättningen.

Jag förstår inte varför det skall stridas mot allt och alla, vad är det för fel på oss människor i detta land. Det känns som att vi hamnat i en enda stor masspsykos av bara massa svammel. Och alla bara tycker men väldigt få agerar. De enda som verkar agera i detta land är de av ondo. Och där kan jag säga att där hjälper inte en enda kärleksmanifestation varken för att stoppa mans hatet, rasism eller terrorism.

Men tillbaka till sak frågan om att männen skall utrotas. ”mans slakt- kvinnomakt” skrev någon annan. Och jag blir rädd. Detta som så många strider mot kvinnoförtryck så gör ni precis likadant. I en fullt utblommad affekt är varenda man en mans gris och skall dö en plågsam död. Jag undrar här vart tog freden vägen i dig själv. Tycker helt ärligt Magdalena att jag blir rädd för hur du uttalar dig om att en människa som Sara skall bli politiker. För allt människor säger de strider för vill de ju själva agera ut i handling.

Lika skadligt detta som terroristen som vill bli av med de kristna som inte följer deras syn. Lika illa är det med feministen som önskar livet ur män som på lång sikt givetvis kommer utplåna hela mänskligheten. För snälla Sara och ni andra mans hatare ni har väl i alla fall läst biologi i skolan och fått lära er att mannen har något som heter Spermier och igenom samlaget simmar de upp i kvinnan och förenar sig med kvinnans ägg , där sker en befruktning. Ni feminister har varit där själva och simmat och nu önskar ni livet ur vårt fortplantnings element.

Jag tycker så här istället för att önska jorden utan befolkning gå till en psykolog , den killen som svek dig när du var 15 år kanske inte var okej. Men de finns faktiskt bra män som vi skall värna om. Och vi behöver männen.

Och om du inte behöver , så skänk de till mig, för jag älskar dessa knäppa varelser som inte kan tugga tuggummi och gå samtidigt, det finns en viss charm i det.

MÄN ni behövs ! Och det bästa av allt, ni behöver oss också

Annonser