займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Nya ofredanden av kvinnor i Värmland

Under söndagen och natten mot måndag anmäldes flera brott på olika platser i Värmland, med likartade signalement på de misstänkta gärningsmännen. Det var fråga om gäng av yngre män. I två av fallen uppgavs att männen såg ut att ha utländskt ursprung. De anmälda brotten är ett våldsamt rånöverfall mot en äldre man samt två ofredanden mot kvinnor/flickor.

dask-på-rumpan-620x330

 

 

 

 

 

 

 

 

Den första anmälda incidenten skedde i Charlottenberg, några mil nordväst om Arvika, vid 20.30-tiden på söndagskvällen. En kvinna anmälde att hon blivit sexuellt ofredad av en främmande man i en butik. Mannen, som uppges ha varit på platsen i sällskap med “ett större gäng” tafsade på kvinnans rumpa. Det finns inga uppgifter om att mannen identifierats eller gripits.

Något senare under söndagskvällen anmäldes ytterligare ett ofredande. Två tjejer, vars åldrar inte uppges i polisens offentliga händelserapport, hade tidigare under söndagen blivit förföljda av en grupp yngre män i Säffle. Tjejerna hade emellertid lyckats fly undan förföljarna och därefter fått skjuts hem av bekanta. Gänget som förföljde flickorna beskrivs som några utländska killar som färdades i en svart Peugot. Det finns inga uppgifter om att de identifierats eller gripits.