Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Öppet brev till polisen och Riksdagen

Södertälje,Malmö,Bergsjön & Tynnered några av ställen som varit oroligt på ikväll och natt ! Du polis i Bergsjön gjorde det du skulle,det många invånare väntat på länge.

Du statuera ett exempel ikväll. Du visar att du gör vad som krävs i ditt yrke. Det krävs kurage och mod att bryta trenden vi har i Sverige. Den lama och tafatta trenden. Du ska ha en eloge ,en stor sådan. Rädslan som människor har i samhället idag försöker du i ditt yrke få grepp om. Klimatet i samhället har blivit  kyligt, omdömeslös,respektlöst och tack för att just du valt yrket polis. Tack för att du säkrar omgivningen. Den omgivning som länge undrat varför polisen inte gör tillräckligt av situationen som uppstår. Den omgivning som tvivlat på polisens arbete.Det kanske kan bli tyst på omgivningen , omgivningen som bär rädsla,otrygghet och vanmakt.

Jag själv vet inte vad som är bra eller dåligt. Jag vet bara att jag vill få stopp på detta då många oskyldiga fått sätta livet till. Samhället har länge väntat på detta skottet, men samtidigt är jag rädd för det faktum att när ni väl börjar skjuta är det ett tecken att samhället bara blir ännu råare.

Detta skottet du sköt borde skjutits för längesen,frågan är om detta kommer öppna för mer och råare våld mot även er. Ska man börja skjuta oftare nu även mot polisen. Det är ju inte så enkelt att man bara skall gå in som någon slags Al Capone som polis utan allting har en baksida ,kanske just därför man försökt så länge som möjligt utan ett grövre svar från polisen själva.

Det du gjorde kräver mod ! Och du gjorde vad du kunde ,ett tecken på en polis som vill säkra alla i omgivningen. Så just inget oskyldig ska drabbas.

Samhället riktar ett tack någonstans ifrån måste krafterna komma ,vi kan inte låta våld,övergrepp ta över på våra gator.

Jag vill rikta en tanke också till politiker. Förstår ni vad ni tillåter ,ni måste lägga kraft och energi på dessa frågor. Det har länge och väl efterlyst mer resurser och hårdare tag att få kontroll på gatorna. Invånare i förorten behöver känna sig trygga

Vi vet också att detta skott är ett avgörande skott för en upptrappade vålds spiral, vi vet också att detta skott kommer utredas

Börja inte tramsa vi behöver dessa poliser som slåss för vår trygghet

 

 

 

 

Annonser