Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Öppet brev till riksdagen.

Vill bara påminna er om att jag har gjort JO anmälan mot Myndigheter & rättsväsendet pga att ni utsätter landet och oss medborgare för brister i trygghet och säkerhet.

Det finns polischefer som slagit larm om att rättsväsendet kommer att gå under, för de inte hinner med och lagföra alla som begår brott. De påvisas även i deras förklaring att de finns för få poliser ute att kunna gripa. Sedan ett annat stort problem är att social tjänsterna inte samarbetar med rättsväsendet ,då de också har kris i sin verksamhet. En sekreterare kan ha över 100 öppnade ärenden samtidigt ,vilket bara det är farligt för varje enskild individ.

När ni beslöt er för att ställa gränser öppna för våldsverkare,islamister, Terrorister MFL så måste ni ju förebygga för att behålla säkerhet och trygghet för vårt land. Jag förstår inte varför ni aldrig kan lära er att arbeta förebyggande.

Eran totala brist på intresse om hur folket mår ,er totala brist till att se verkligheten,er totala brist till att förstå att flykting mottagande gick åt helvete, er totala brist på verklighets förankring.

Det kostar vårt samhälle

Ni måste inse att det fungerar inte

Jag har mina rättigheter ,de rättigheter vi svenskar har i vårt egna land. Och tyvärr har ni glömt bort mig. Jag känner mig grundlurad av vår lagbok ,ni följer ju inte lagar. Jag har rätt att uttrycka,jag har rätt att vara trygg

Ni kommer höra mer av mig med anmälningar mot riksdag ,Myndigheter och där ni har era brister

Annonser