Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Öppet brev till ung i Sverige

Erat inlägg ska jag dementera lite

MED NAMNET UNG I SVERIGE VILL VI BARA SÄGA ATT VI ÄR UNGA I SVERIGE HAR SAMMA RÄTTIGHETER SOM ALLA UNGA I SVERIGE”

#ungisverige

Hej alla nya unga i Sverige

Jag vet inte exakt vilka ni pratat med i Sverige men det paradis som Sverige utlovar sig vara är inget paradis för några barn. Här finns 2 kategorier av människor som varken syns eller hörs och det är unga och våra gamla äldre!

För att förklara för er hur det fungerar här,så finns massa människor i myndighets verksamhet som ofta pratar om barnperspektivet och barnkonventionen. Det är sånt som bara nämns och låter fint och ser fint ut på papper,men inget som egentligen sker i verkligheten.

Vi har massor av barn som far väldigt illa både av sexuellt utnyttjande, misshandlade, vanvårdade barn som aldrig får en vuxen hand att greppa tag i. Myndigheter här vet om ,men gör ingenting.

Jag vet inte vem som intalat er massa guld och gröna skogar. Men de rättigheter ni kräver finns inte här. Detta landet pratar bara en massa skit och är fullt av lögner från början till slut.

Ni har fått igenom mer än vad svenska unga hade fått. Så då kanske ni förstår nivån på rättigheter i detta land. Våra svenska barn hade aldrig kunnat ockuperat medborgarplatsen eller Bantorget utan att polis och socialtjänst hade fört bort de och lagfört flera under LVU lagen och placerat de på hem. Det ni gör räknas som förargelse väckande beteende och är kriminellt. Så för er ses väldigt mycket genom fingrarna.

Och tro mig när jag säger att ni vill inte ha de rättigheter våra svenska barn och unga har…..för de har nämligen inga.

Så har det alltid varit här!

 

Annonser