займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Özz därför är det såhär

Vill kommentera din artikel Özz. Vet inte riktigt om det gör någon som helst nytta. Men din fråga ställer du rakt ut i tomma intet. Då du egentligen borde rikta pilarna mot dig själv. Du har så mycket hat i din lilla kropp. Hatet som är riktat mot oss svenskar. Özz det är inte vårt fel att kurderna inte har ett land som du alltid vrålar om på stand Up scener runt om i landet.

Det var längesen Sverige var sålt och utlämnat. Men de  sistaflykting vågorna har bara gjort det mer synligt eftersom det kommer människor hit som egentligen avskyr sverige. Vi kan rusta oss för inbördeskrig nu!

Redan när jag gick i sjätte klass så sa   muslimer att de skulle ta över Sverige. Detta är inget som är nytt ,detta är bara nytt för alla er som blundat. Att det sedan skena nu är för

1. Gränser ställdes öppna  utom kontroll.

2. De som ska lagföras åtalas inte ens.

3. De som är här följer inte lag

Özz jag är svensk, jag är uppväxt här och jag vet att du avskyr mig för det. Alla avskyr mig för sanningen jag levererar.

Jagvar med när allt började och det började i sjätte klass då på sjumilaskolan då flera islamister sa att de skulle ta över Sverige. 1992 var en stor vapengömma i en butik i biskopsgården ,islamister

Sakta har islamister börjat ta fäste i Sveriges städer. Och det ni alla förespråkade att ställa gränserna öppna helt utan kontroller var det mest sämsta tänkbara. Nu kunde de komma över gräns. Ingen ifrågasatte varför det bara kom män. Och ingen ännu reflekterar över vart kvinnorna och de krigsutsatta barnen tog vägen.

Med denna massinvandring ökar gruppvåldtäkter,ofredande och hot. Paralleller som badhus – gratis badkort till flyktingbarn på 40 år är ganska solklar. Jag är född här ,badhus tafseri har inte vart nåt problem i Sverige.

Vi kan som är svenskar och födda här dra paralleller till de sk vuxna flyktingbarnen och den kraftigt ökade brottslighet.

Och att sen som du gå ut och ifrågasätter rasismen, när blev det såhär ? Är väl magstarkt özz

Det blev såhär av ett mångkulturellt sverige där integrationen lös med sin frånvaro. Det blev såhär för Sverige inte lagför kriminella flyktingar, det blev såhär för att svenska myndigheter klappar terrorism medhårs. Det blev såhär för att det finns blinda,döva och stumma människor som är livrädda att stöta sig.

Özz det blev såhär för såna som dig kommer hit och hatar. Det går bra att komma hit och kräva massa rättigheter men när det kommer till skyldigheter då är svensken rasist för man utkräver av människor ett eget ansvar.

Jag vet inte vad du lider av men uppenbarligen är det någonting , kanske för du är så liten så du måste hävda dig på alla de sätt. Liten man gör ju så gott han kan. Vi vet nu özz att du inte har något land och tydligen inget vett heller.

Stäng ner debatten om när det blev såhär. Vi vet redan när Sveriges murar föll.