Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Presskonferens för en diktator

JAG , JAG ,JAG och så har ni mig. Jag är landets statsminister och det bestämmer jag. Han om någon som alltid klär in orden i bomull och försöker vinna röster. Använder alltid : demokratiska samhälle och hur vi skall bevara det.

Själv är han en maktgalen sociopat som beter sig som en diktator utan minsta gnutta självinsikt.

På frågan varför han själv inte avgår svarar han att han inte vill ställa Sverige inför en politisk kaos. Det var just detta han gjorde idag och har gjort i 3 år. Gogglar du ordet kaos kommer Stefan Löfven upp på bild.

Han vill styra allt, han fryser ut människor ,han mobbar andra vuxna. Och aldrig har han något svar utan lägger alltid svaren i händerna på andra och säger : vi får vänta med den uppgiften när de är klara med utredningen .

Att han säger att han inte fått besked om IT skandalen är ju bara lögn. Han fick reda på det i januari och det är ett halv år sedan, han har försökt vara med och sopa igen detta ,han är minst lika delaktig som ygeman , varför tror ni han lovordar att ygeman skall tillbaka till riksdagen om ett år om han vinner valet.

Att sedan behålla en av de tre inblandade i läckan är ett hån ,han tar ju inte ansvar! Han är precis lika oansvarig som han varit i 3 år.

När Mehmet Kaplan fick gå så var det pga detta och de har varit medvetna om det hela vägen. Hade inte denna diktator Löfven varit delaktig utan utestängd så garanterat hade alla dessa fått foten rakt av ,för han hade aldrig tolererat att de teg för honom ,att han har förtroende för dessa tre är att de hållt detta hemligt tillsammans med honom och det är därför han litar på att inget kommer från dessa.

Märkligt också att de går av sina poster med miljonbelopp när de varit kriminella och brutit mot rikes lag om säkerhet ,vilket borde vara det strängaste straffet att sätta Sverige i sådan otrygghet.

Idag tog de upp på presskonferensen om att gå in med hårdare insatser mot gäng kriminalitet , då tycker jag de kan börja med att ta de största skurkarna ygeman ,Johansson och Hultberg. De har brutit mot Sveas rikes säkerhet och skall inte ha några pengar eller sådana tjänster igen

Jimmy Åkesson visade tydligt vilka armband som gällde vid våldtäkter. Inte var det Dan Eliassons (tafsa inte) armband ,utan polisens handklovar.

Skicka av de på ett fängelsestraff där de kan lära sig hantverk, göra lampskärmar, det är väl ungefär på den nivån dessa skall vara

Stefan Löfven jag tycker du skall skaffa dig en gnutta självinsikt du verkar inte förstå att du sitter i fören på Titanic landsförrädare och diktator som du är.

Annonser