Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Pride kontra ökade våldtäkter

Massinvandringen har visat oss sitt ansikte ,män som kommer från länder med synen på kvinnor som lägre stående varelser. Där de växer upp i sina hemländer och redan som barn får ta del av skändning och lynchningar av kvinnor som av olika anledningar anses inte skött sig, är psykiskt svaga eller förstört familjens heder. Detta vet vi,detta finns tusentals filmer på. Detta har vi i Sverige vart med och kämpat mot i urminnes tider. Kvinnohat och kvinnoförtryck. Och Amnesty med fanan högt mot förtrycket.

I takt med att alla dessa män kom in när riksdagen med Löfven i spetsen ställde gränserna öppna utom kontroll så ökade våldet och gruppvåldtäkter mot svenska kvinnor,barn och t.o.m djur. Gruppvåldtäkt är ingen svensk företeelse,utan den kom över gränsen samma dag dessa män satte sin sandal i Svea riket.

En sådan man med denna syn ,blir inte svenska med svenska värderingar bara för att du Löfven vill vara snäll. Det är något ni i riksdagen borde inse.

Samtidigt som vi pratar om det sexuella våldet och hur det ökar så drar svensken igång Pride paraden på våra gator där sexismen flödar ,där människor viker ut sina kön, sitt sexliv längs gatorna. Något som för en enskild person hade kallats för förargelse väckande beteende.

Visst min parallella dragning av Pride och ökade våldtäkter i samhället kan vara magstarkt. Men samtidigt som vi diskuterar om att människor från andra länder ska följa lagar så vore det väl tack nämligt om vi själva gjorde det. Jag försöker tänka utanför boxen och en senare förlängning av hur vi hela tiden höjer acceptansen för alla sjukligheter i vårt samhälle , för att också normalisera det som är avvikande,kriminellt och udda.

Att en nyanländ sedan anser sig kunna göra vad som helst är väl inte så konstigt. Att man även går på barn är inte heller konstigt då barnen inte har mycket att säga till om i denna sjuka värld. Det är väl en tidsfråga innan mahmood 45 år dansar runt med sin gifta lilla fru på 10 år i tåget till pride folkets jubel

Förstår ni hur jag tänker? Tänk bredare!

Vi tar in dockor att ha sex med,dockor som säger nej , vi visar kvinnans sköte och orgasmer ska vara jämställda på Aktuellt på bästa sändningstid.

Förbjud sex på våra gator. Släpa inte ut era sovrum i ett hopp om att kunna stävja även alla dessa övergrepp. Och blanda inte in små barn i dessa spektakel av udda företeelse.

Ta ni och tåga för barnens rättigheter istället ,deras rätt att ha en trygg tillvaro och att de ska skyddas.Tåga för att Myndigheterna och rättsväsende ska använda sig av barnperspektivet och barnkonventionen. Barnen behöver ALLA vuxna att agera. Istället för att dansa runt naken och kräv eran rätt till era sexuella drifter påhejade och synade av nyanlända med en kvinnosyn som redan är förlorad.

Och till dig Stefan Löfven som tågar med i detta tåg visar återigen upp en statsminister som bryter normer,bryter lagar.

Dubbelmoral ……geoggla du på det ordet så kommer Sveriges karta upp på bild

 

Annonser