Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Putin förbluffad

Den ryske presidenten Vladimir Putin säger sig häpna över hur de europeiska länderna tar emot massiva mängder invandrare från tredje världen och sedan låter invandrarna komma undan när de begår grova sexbrott.
– Ett samhälle som inte kan skydda sina barn har ingen framtid, säger han.
Putins kommentar kommer efter att Österrikes högsta domstol rivit upp fängelsedomen mot en 20-årig asylsökare från Irak som brutalt våldtagit en tioårig pojke på ett badhus i Wien.

HD hänvisade till att det inte var tillräckligt utrett att irakiern på grund av språkbrist inte förstod att pojken, som idag uppges må mycket dåligt och vårdas för posttraumatisk stress, inte själv ville bli våldtagen. Asylsökaren hade också försvarat sig med att han vid tidpunkten för barnvåldtäkten befann sig i ett ”sexuellt nödläge” eftersom han inte haft sex på fyra månader.

President Vladimir Putin tog under en konferens om multietniska frågor händelsen som exempel på att Ryssland inte har något att lära från Europa när det gäller invandringspolitik.

– Jag kan verkligen inte fatta hur de tänker där borta. Det här blir resultatet när nationella värderingar försvagas.

Han fortsatte:

– Jag kan inte ens förklara vad detta beror på – handlar det om en känsla av skuld inför migranterna? Vad är det som händer? Det är oklart.

– Men ett samhälle som inte kan skydda sina barn har ingen framtid, så att låta sig inspireras av deras invandringspolitik är nog ingen god idé, om jag ska vara helt ärlig, sade Putin.

Annonser