Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Sara Fälting det här går under diskriminering

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/ville-beratta-om-overgrepp-nekas?cmpid=del%3Afb%3A20171022%3Aville-beratta-om-overgrepp-nekas%3Anyh%3Alp

Snälla rara det här är ren och skär diskriminering och hur tänker man som arrangör om man utesluter en talare mot sexuella brott bara för den personen är med i ett parti inom politik som inte passar dessa vänster korrupta människor? 

Jag blir rädd när man gör skillnad på offer , du kunde lika gärna Sara sagt att hon får skylla sig själv för sitt övergrepp. Jag trodde ni skulle ha en manifestation mot just det ni säger sexuella övergrepp. Men nu visar ni ju just detta jag anat hela tiden att detta är en politisk propaganda. 

Jag har sett att flera vänster aktivister är era medlemmar, ni som slåss för djur och kramar träd. Många feminister och många batikhäxor. 

Det kryper närmre och närmre den sanningen jag inte hade hoppats ni hashtagga för , men mina egna tankar styrks nu i detta avsnitt och min känsla om att man vill hänga ut den vita mannen som att han är exakt likadan som alla dessa grupp våldtäktsmän män med flera …..

Märk väl en sak för mig spelar det ingen som helst roll vem som begår övergrepp om han är svart vit eller gul. Men er kampanj är politiskt betingad för alla dessa mass utvisningarna. För vad finns det annars för skäl att inte låta en Sverige demokrat prata om sitt övergrepp? 

Er hashtag är inget annat en ren skär propaganda där man skall visa upp att dessa övergrepp fanns minsann innan alla asylsökande kom, innan alla badhus tafseri och gruppvåldtäkter blev Sveriges vardag. Ett sätt att kunna visa upp ett Sverige där nu våra män som bott i landet innan faktiskt nu skall hängas med en snara runt halsen som värsta kvinno förtryckare.

Ni är inget annat än patetiska kvinnor som gör vad som helst för att få kränka våra svenska män. Och en sak har jag att säga till er: mina alla underbara män de kommer ni aldrig kunna varken kränka eller smutskasta.

Att sedan starta hashtaggen och manifestationen genom att dra kända profiler var ett mycket genomtänkt och bra drag, för det finns inget som ger media pådraget så stort och på det viset kan man väcka PK patrasket. 

Det finns människor i denna artikeln jag vill be om ursäkt om jag låter aningen hård det är alla ni kvinnor som är utsatta ,ni som har det behovet att prata och vill kämpa för en bättre värld och rättvisa ,er lider jag verkligen med. Ni blir utsatta återigen för en politisk propaganda där era liv och upplevelser används för ett enda syfte att smutskasta våra män 

Tänk er för ❤ 

Till er utsatta oavsett ni har min rygg och mitt hjärta – Men inte i #metoo 

 

Annonser