займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Shu’ayb Ahmad Muhammad

Shu’ayb Ahmad Muhammads överfall fångades på övervakningskameror och flertalet vittnen. Efter att först misshandla kvinnan drar han ut henne från t-banestationen och rånar henne utanför. Han grips kort därpå i ett bostadsområde i närheten. Kvinnans Rolex hittas i hans ficka.

6768

 

Nu åtalas han för misshandel och rån.

Ett flertal resenärer blev vittnen till hur 32-åringen den 27 juli i år angrep kvinnan, höll sin arm runt hennes nacke och matade knytnävsslag över hennes ansikte i rulltrappan. Därefter släpade han ut henne från tunnelbanan och stal hennes dyrbara klocka.

Den 23-åriga kvinnan, som beskriver gärningsmannen som helt okänd för henne, drabbades bland annat av kraftig svullnad under vänster öga. Hon blödde från sitt ena öra och ena öga, fick en sprucken överläpp och rodnad på händerna.

– Av kvinnans skador att döma uppfattade jag det som att hon fått ordentligt med stryk. Hennes vänsterkind var så svullen att jag misstänkte att okbenet var skadat, berättade en polis i förhör.

När hon hördes av polis ville kvinnan först inte erkänna att hon blivit misshandlad och rånad av afrikanen utan påstod att hon ”gått in i en vägg”.

– På fråga från mig om hon blivit slagen sa hon inledningsvis att hon blivit slagen av en ”random kille” som hon aldrig tidigare sett, efter en stund sa hon att hon inte alls blivit slagen utan att hon gått in i en vägg. Kvinnan säger att hon inte har någon tro på det svenska rättssystemet och menar att det är av den anledningen hon inte vill medverka, sade en polis.

Rånaren kunde gripas på Tegeluddsvägen efter en kortare fotjakt och åtalas nu för rån och misshandel. Han nekar till rånet trots att han fångades av övervakningskameran.

Den åtalade, vars föräldrar enligt Skatteverket kommer från Ghana och Tanzania, är sedan tidigare dömd för en mycket lång rad brott. Han har svenskt medborgarskap sedan födseln och kan därför inte utvisas hem till Afrika.

http://www.expressen.se/nyheter/ranarens-blodiga-attack-i-tunnelbanan/