займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Socialtjänsten återigen

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6748948

På en fråga som är sist i artikeln om man inte borde ha rutiner i förväg säger hon : nej det tycker jag inte. Men artikeln handlar om att de har bristande rutiner vid barn som kommer hem från Is soldater.

Nu ska vi nog försöka gå från klarhet till klarhet. Sverige kan INTE hantera detta, det saknas fullständig insikt i vad IS står för, det saknas fullständig insikt i vad dessa barn redan sett,utsatts för och bär inombords. De saknas fullständig förståelse i att dessa människor är inte som dig och ditt barn. När ska Sverige förstå att bara för ni tycker ni är snälla så blir dessa aldrig en del av vårt samhälle som kommer leva som oss.

Det räcker inte med Stockholm. Ni vill ha mer och nu skall vi implementera små ungar som också de redan är förvridna i huvudet. Sverige är inte ens rustat för att behandla våra egna barn som kommer från våld i nära relationer. Been there – done that. Hur skall ni gå tillväga när det inte finns kunskap,inblick, resurser och kompetens. Inget förebyggande..

Vår psykiatri för barn är redan i ett fall. Och de kan inte behandla PTSD som säkert alla dessa barn har efter trauma.

Nu ska vi alltså blanda in dessa krigsskadade och hjärntvättade barn på dagis och skolor. Där våra barn också kan råka ut för deras brutalitet. Vad skall vi då skylla på,när första skolbarnet råkar illa ut ? Att ni på socialtjänsten saknade resurser. Som ni vet om ,men vägrar skaffa er och inte tänker förbereda.

Socialtjänsten är en instans som saknar väldigt mycket. De arbetar precis likadant som de gjorde 1970. Samhället har utvecklats utanför ert fönster också. Om ni ska ha hand om så svåra fall så anser jag att en förebyggande struktur skall sättas ihop i en kris handbok.

Om min dotter nu skulle utsättas för något sånt sjukligt – då får ni alla inom svensk Myndighet gå och gömma er,för den dagen tar bitterfittan fram sitt rätta jag

Allt som hade med IS att göra skulle dömas,skall inte vistas i vårt land ,nu börjar man plock hit barnen sen tar man in de biologiska föräldrarna för man tycker det är de behöver sina rötter ,så kommer Sveriges att sakta arbeta in IS endå i vårt samhälle

Sluta tyck synd om mördare