Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Södermalmsprofil döms för våldtäkt mot tre kvinnor

En 41-årig man som är vd för en känd bokhandel på Södermalm i Stockholm har fällts för tre fall av våldtäkt och för köp av sexuella tjänster. Bland bevisen fanns BDSM-leksaker samt sms- och chattkonversationer. Mannen, som blivit svensk medborgare och inte kan utvisas, döms till fängelse.


Våldtäkterna mot de tre unga kvinnorna ägde enligt domen rum mellan maj och augusti 2016.

När polisen gjorde husrannsakan i den 41-årige bokhandlarens bostad kunde de säkra bevis i form av olika BDSM-leksaker som kvinnorna berättat om i polisförhör.

Han kom i kontakt med sina unga offer via sajten ”Sugardaters.se”, som beskrivs som en mötesplats ”för SugarDaddys som söker Sugarbabes”. Ett av offren tog kontakt med 41-åringen för att komma bort från sin internatskola och ”få luft”, men var tydlig med att hon inte ville ha något sexuellt förhållande.

De unga kvinnorna beskrev i förhör de brutala våldtäkter de utsatts för.

– Han skrek ”jävla slyna” och ”hora” åt mig och tänjde ut min mun och spottade i den, berättade ett av offren.

En annan kvinna berättade att mannen sagt åt henne att säga ”snälla daddy” under våldtäkten.

41-åringen är vd och styrelseledamot på en studentbokhandel på Södermalm. Han är född i Afghanistan, medborgare i Sverige sedan april 2012 och förekommer inte sedan tidigare i belastningsregistret.

Stockholms tingsrätt dömer honom för tre våldtäkter och ett fall av köp av sexuella tjänster. Straffet blev fyra år och sex månaders fängelse. Han ska även betala skadestånd på 115.000 kronor till det första offret, 132.200 kronor till det andra offret och 125.000 kronor till det tredje offret.

Annonser