Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Storhetsvansinne

Maktbegär och ett spel för gallerian.

En statsminister som har förtroendet kvar för ygeman och Johansson ,han sa det själv. Och som behåller Hultqvist. Trots att dessa ministrar gått bakom hans rygg.

En statsminister som håller sig kvar vid makten genom att tydliggöra på ett mycket aggressivt sätt att han är den man som bestämmer och tonar i att han är statsminister.

Just det Stefan , du är statsminister för ett demokratiskt land. Du verkar inte förstå vad ordet demokrati innebär.

Och egentligen började hans härskar teknik redan när han kom till makten. Ni minns väl att 13% röstade på SD efter det valde HAN att utesluta SD och där med påbörjades ett arbete om att frysa ut och Mobba Jimmy Åkesson. Hela tiden har vår statsminister haft fullt upp med att hålla den låga sandlåde nivåns fana högt. För han känt sig hotad av Jimmys framfart inom politiken.

I ett försökt vid att hålla sig kvar vid makten skriker han ut i affekt näst intill.

Demokrati käre statsminister är att arbeta för ett öppet samhället ,för människor som bor i det och att lyssna på folkets vilja. Du borde veta som statsminister att vi är ett helt folk i Sverige som också tycker vårat. Det är inte någon diktatur i Sverige.

När man behåller Hultqvist som är en av de tre i IT härvan så gör du det mot folkets vilja. Jag och väldigt många med mig vill inte ha människor i makten som erövrar landets säkerhet. Och Löfven du är en av de som faktiskt erövrar landets trygghet och säkerhet. Och inte en enda gång har du bett oss , svenska medborgare om ursäkt för din stabs kriminella misstag. Inte ett ord till befolkningen , det där talar bara sitt tydliga språk på att du själv varit delaktig i att sedan januari undanhållit denna läckan.

Så viktigt som ordet demokrati alltid verkat vara för dig , du borde nog läsa på vad ordet betyder. Att du under sista presskonferensen står och är aggressivt laddad förtydligar bara ännu mer för oss vanligt folk att du förstår inte bättre om hur allvarligt brott ni begått mot Svea rike.

Stefan Löfven du kan inte skrämma mig med din aggressivitet , den biter inte! Jag vill att du avgår. Dels för det enda du tycks sukta efter är din Makt, du är inte på din post för folket , utan för ditt sociopatiska makt begär som gått över styr.

Jag vill inte ha en statsminister som fryser ut, mobbar,hotar andra i riksdagen och som dessutom tar rygg för ministrar som sänker landets säkerhet.

Ni har trängt in er i ett hörn nu , det finns ingen trovärdighet för en statsminister som beter sig på detta vis. Jag hoppas för guds skull att alliansen står på sig mot erat storhetsvansinne.

Sverige behöver ingen envåldshärskare till diktator.

Vi behöver en jordnära, bestämd och demokratisk ledare som kan leva upp till våra värderingar i Sverige. För Sverige i framtiden

 

Annonser