займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Tomas Ekholm, Södertälje

tomas-ekholm

Tomas Sternudd Ekholm

Namn: Tomas Johannes Sternudd Ekholm
Personnummer: 19871105-0396
Adress: Storgatan 39 lgh 1001, 153 30 Järna

Dömd för: Våldtäkt mot barn, Grov våldtäkt mot barn
Straff: Fängelse 7 år

 

Tomas Ekholm, 26 år vid tillfället, började chatta med en ung tjej som det stod klart och tydligt på hennes profil att hon var 12 år, något som han förnekar dock. När dom träffas första gången i verkligheten så blir hon upptryckt i ett hörn och nedtryckt på knä, han tvingar henne sedan att utföra oralsex på Tomas som han samtidigt filmar med sin mobil.

Flickan berättar om en annan händelse där Tomas våldsamt binder hennes händer med sitt skärp och sedan försökte utföra analsex på henne, efter en del motstånd lyckades hon komma loss och han släppte henne. Han har även vid flera tillfällen bjudit henne på marijuana och cigaretter.

Detta är bara en liten del av dom händelserna som flickan blivit utsatt för, mer detaljerat och resterande finns i domen.

 

Förutom Tomas Sternudd Ekholms, A:s och vittnenas uppgifter består bevisningen i målet till stor del av konversationer och andra uppgifter från olika forum på internet. Därutöver finns bl a dagboksanteckningar, bilder, telefonsamtal samt inspelning av vallning som skett med A på av henne utpekade platser. Vidare finns ett sakkunnigutlåtande från SKL där det framgår att det på en bh som tillhör A hittats besudlingar på vänster axelband, insida vänster kupa samt på spetskanten på vänster kupa och att det i besudlingarna påvisats sperma. I en träffrapport har SKL som slutsats angett att resultatet av undersökningen av träffprovet talar extremt starkt för att DNA:t kommer från Tomas Ekholm (Grad + 4), om man bortser från möjligheten att det kommer från en nära släkting. Tomas Sternudd Ekholm har sagt sig inte ha någon förklaring till dessa fynd och detta resultat.