Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Tummen upp Janoush

jag tycker vi ska hjälpa fler kvinnor och barn. Jag känner mig inte trygg med alla dessa män som kommer

Allt fler vill lära sig använda skjutvapen

Några citat från intervjun med Katerina. Och hon har fullkomligt rätt. Jag inklusive fler kvinnor bland annat tar jägarexamen för att lära oss hantera vapen ,jag vet ofantligt många som resonerar krig att de vill kunna skydda sig själva,sina barn och nära vid ett eventuellt överfall,terror eller liknande.

Det Katerina framhäver i intervjun är ett land i panik. Ett land som inte känner sig tryggt och litar inte längre på omvärlden.

Och tyvärr ,jag menar tyvärr är detta läget vi fått i Sverige idag. Hur ska vi svenska medborgare våga lita på att få skydd och bli skyddade när vi hittils hela tiden ignoreras i våra ord,rädslor och tvivel.

Detta är vi vanligt folk ,vi som lever vanligt ute i det samhälle politiker skapat åt oss, det samhälle som mer eller mindre blivit laglöst. Där övergrepp, våldtäkter och mord inklusive terror dåd blivit en del i vår svenska både stads och landsbygd.

Dessa känslor och denna verklighet kan inte någon kräva varken siffror, källkritik eller annan statestik på för ingen har ens brytt sig om svenska vanliga medborgare i varken förort,landsbygd eller innerstan ,ingen har frågat hur vi har det ,hur vi mår och vad vi anser.

Ingen kan komma och säga att varken hon eller jag har fel i det vi pratar om. Vi lever mitt i det,på olika ställen med olika erfarenheter men dock känner vi samma känsla. En rädsla där man är otrygg ,där man inte kan räkna med varken rättstrygghet eller rättssäkerhet.

Vad gör en lejon hona när det finns ett hot mot hennes barn. Hon reser sig upp och attackerar. Vi drivs av vår rädsla till att se över vår och våra barns säkerhet. Och det är inte konstigt ,det är en ganska normal instinkt att skydda sina barn.

Till alla er som smutskastar Katerina för hon levererar sanningen vill jag säga några ord.

Antingen lever du i ständig förnekelse med skygglappar på och har inte sett verkligheten som den är.

Eller

Så förstår du inte allvaret i vilka problem detta redan skapat med denna fruktansvärda flykting politik.

Jag vill kunna försvara mina barn och mig själv för jag vet att vi kommer gå mot ännu värre tider.

Detta är så in i helvete dåligt skött. Sverige har tappat greppet. När vi kvinnor lär oss skjuta med skjut vapen.

Sverige har tappat greppet när man nu börjar prata om vart alla skyddsrum finns och hur många platser som finns kvar.

Sverige har verkligen visat att vi inte längre är svenskt

Jag tar absolut av min hatt och tackar Katerina för denna verklighet hon levererar. Finns bara sann känsla i det. Och glöm inte hon är ingen politiker,hon är människa

 

Annonser