Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Två ensamkommande flyktingar dömda för våldtäkt

19-årige Ibrahim Ahmed och 18-årige Sharif Osman från Eritrea

i en lägenhet på Grågåsvägen i Ludvika, tillsammans och i samförstånd, medelst våld tvingat målsäganden till samlag.

Alternativt att de vad gäller Sharif Osmans agerande, tvingat målsäganden till att tåla en sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag.

Våldet har bestått i att Ibrahim Ahmed tagit tag i målsägandens armar och fört henne mot en säng samtidigt som Sharif Osman också tagit tag i hennes armar och hållit fast henne bakifrån varefter hon hamnat på rygg i sängen där Ibrahim Ahmed tagit av hennes tights, kjol och trosor. Ibrahim Ahmed har därefter, under det att Sharif Osman hållit fast målsägandens armar och Ibrahim Ahmed hållit fast hennes ben, genomfört ett vaginalt samlag med henne, vilket orsakat smärta.

Därefter har Ibrahim Ahmed tagit tag i målsägandens händer och Sharif Osman hållit fast hennes ben varefter Sharif Osman genomfört ett vaginalt samlag med henne alternativt att han under 2-3 minuter försökt att trycka in sitt könsorgan i hennes slida vilket medfört kraftig smärta.

Falu tingsrätt dömer:

  • Ibrahim Abdi Ahmed 1994-01-02 Grågåsvägen 4 i Ludvika, medborgare i Eritrea med tolkbehov på afari till fängelse 1 år 6 månader för våldtäkt.
  • Sharif Khadar Osman 1995-01-04 c/o Notgårdshemmet Videvägen 7 i Ludvika, medborgare i Eritrea med tolkbehov på afari till sluten ungdomsvård 8 månader för våldtäkt.
  • Mål nr B 3885-12
Annonser