Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Vad är det jag efterlämnar till mina barn?

Vem vill jag ha varit när ni en dag tänker tillbaka på vem er mamma var?

Jag har ett val idag. Vuxen och allt! Vem var jag som ung och vem vill jag bli som vuxen och vem vill jag bli ihågkommen som ?

Valet är vårat mina vänner,vad vi vill åstadkomma och vad vi vill lämna efter till våra barn. Tänk extra och tänk till. Det är våra barn som lever där ute i samhället. Det är våra barn som blandas i det mångkulturella samhället där religioner , traditioner och sätt att leva på krockar. Hatet sprider ut sig. Men vad gör jag själv som påverkar mitt och de mina ?

För mig känns det lite som att barnen går ihop mer än vi vuxna,kanske också för att just konsekvens tänket inte är utvecklat,barn vet inte bättre eller så är det faktiskt så att det är vi som borde lära av barnen.

Barnen kan ju acceptera olikheter , vi vuxna dömer direkt ut när man inte tycker och tänker som man anser.

Jag ser faran. Jag vet faran. Jag vet också kontentan av att blanda alla kulturer. Mångkultur låter väldigt fint ,men hur fin blev mångkulturen. Man kan inte blanda ihop alla kulturer under samma himmel och sen inte ta ansvar.

Jag väljer att inte hålla tyst i frågor som rör vårt land ,vår rättsäkerhet och framtiden. Jag tror inte allt hat hjälper ett smack. Blir rädd när jag är vuxna på sociala medier skrika ut så mycket hat…vad du än anser och tycker så ska ditt barn gå ut i samhället. Ditt barn lever i dessa olika lokaler,olika sociala sammanhang som skola, aktiviteter mm. Vad banar vi för väg genom att lära de hata. Ni vet lika väl som jag att vi lägger en grund att stå på, våra barn gör inte som vi säger ,de agerar som vi gör.

Gör man verkligen sina egna en chans genom de krig man för. Jo säger massan av människorna …men det är hur vi lär de att integrera med varann ,starten att vända börjar hos barnen som är från början avsaknad konsekvens. Skall man fostra de med vetskapen om de olika religionerna och de olika synsätten

Vi vet att vissa folkslag går inte förhandla med, vissa folkslag kommer aldrig samarbeta ,vissa folkslag kan man bara bemöta med våld.

Men vi resten då som faktiskt är många fler en extremister och islamister.

Jag vill göra så rätt som möjligt när jag pratar till mina barn. Jag vill att hat skall utplånas. Men samtidigt måste jag vara konkret och skydda mina egna. Och jag vill inte bli ihågkommen av mina egna barn som en feg mamma som inte tog striden ,men jag vill inte bli ihågkommen heller som en mamma som kaosar runt i fel forum som sprider hat rasism.

Tror vi måste lyssna lite på barnen våra innan vi skriker rakt ut. De har en del kunskap. De vet lite mer om hur du alla integrerar . De vet vad vi skall bekämpa men de känner också till världen där utanför som är uppmålad på falska grunder.

De hänger med varandra. Över gränser,spränger barriärer av myter. Vissa kommer överens andra inte.

Vi banar ju lite vägen för framtiden för barnen. Vi ska ju inte spä på mot kriget. För det blir just dit vi skickar våra barn. Vi borde kanske rikta in oss på de som är vårt största hot. De som verkligen inte går att argumentera mot.

Ibland måste man stanna upp,andas i nuet och fråga sina barn : hur är det ut hos er? Hur gör ni i skolan

Jag har en ganska klar bild över vissa kategorier och vissa folkslag ,där det faktiskt är stört omöjligt att göra nåt åt,där kultur krocken redan hos de små är så utpräglad av våld och hot ,där man faktiskt redan nu måste försvara,säkerhetsställa sitt barn och inte acceptera. Där är min kamp.

Jag vill inte som mamma kasta in handduken utan att försökt. Men för mig är det viktigt att välja strid. Välja krig. Inte gapa över den stora massan för där för vi faktiskt våra barn rakt in i ett tredje världskrig. Och du som gör det borde tänk ett steg före när du säger : jag skyddar bara mina barn.

Jag vill som mamma bli ihågkommen av mina barn som en mamma som tog kriget på rätt sätt mot rätt människor som inte har i vårt samhälle att göra

Alltså de människor som inte tänker leva efter svenska värderingar och svenska lagar.

Det är inte bara rättigheter jag har utan skyldigheter mot kommande generationer

Annonser