Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Vad blir det med mitt land ?

För allt ni orsakat oss. För allt ni struntat i. För allt ni blundat för. För allt ni tigit om. För allt ni orsakat mitt land, mina barn, grannen i rullstol, läkaren på akuten, tanten med rullatorn, 14 åringen som grupp våltagits och för cancer sjuka Barbro 46 år. För alla bilbränder.

För hur ni vikit ner er i migrationen, för hur ni glömt ert eget folk, för min dotters säkerhet. För unge missbrukaren Andreas som dog, för flickan som dog i terror dådet i sthlm. För alla de tusen som gått under jorden illegalt. För alla skottlossningar.

Ni kan omöjligt säga att det går bra för vårt land. Men min stilla undran en dag som denna är : hur kan man sova gott om natten när så många människor lider. När ni sviker ett helt folk i ert egna land.

Vi har tjänat så mycket pengar på migrationen enligt Löfven ,miljarder enligt honom, samtidigt kan vi inte deportera de 70 000 som ska hem igen för det finns inga pengar.

Det låter för mig helt galet.

Man kanske inte heller behöver chartra ett lyxplan för 2 stycken ,man kan ju faktiskt fylla planen som går hem till de länder de skall. Detta är ju människor som tagit sig hit i gummibåtar över stort hav där många drunkna. Mestadels barn som gick till döden i vattnet. De män som kom 25-40 åringar, vart var de när barnen drunkna ,satt de inte i båten.

Det finns otroligt många frågetecken kring hur ,vad och varför vissa saker blev såhär.

Varför går Hanna Wigh ut nu och ska sänka SD? Varför avgår Anna Kindberg och upp ploppar en slipad Ulf Kristersson som tar toner från SD i migrationens frågor ,inget illa ment mot Kristersson han verkar stabil och kommer garanterat leda moderaterna framåt igen.

Men varför känns det som om allt är ett stort spel för Gallerian. Allt känns uppgjort och ingen tillfällighet. Man vill tysta folket i landet. Man vill trolla bort SD väljare och man kämpar fibrilt nu för att smutskasta partiet samtidigt som någon tar över deras politik.

Jag uppmanar alla till att vara lite försiktiga med moderaterna och våra alla politiker,för det närmar sig val och just nu vill man peta SD och man kommer inte verkställa det man lovar. Glöm inte bort att detta är bara ord ,det skall ageras med. Och glöm inte bort att om 11 månader är det val.

Varför gör man oss vanligt folk så illa och varför tror politiker och myndigheter att man inte förstår era dubbla budskap och era löften baserade på något ni ej kommer verkställa.

Bara för man är vanligt folk är man inte tom i bollen.

Gott folk tänk er för och var varsamma med vad ni sedan kommer välja.

Juholt påstår att demokratin finns inte kvar i Sverige , enda gången jag är beredd att hålla med Juholt. För det är mycket som inte finns kvar i vårt land.

Annonser