займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Sammanfattning

Nu är du väl nöjd Stefan och hela ditt etablissemang. Nu har ju er mångkultur också etablerat sig utan att integrera i det svenska samhället . De vill inte komma in i svenska samhället och ni har vikt ner sverige till den mildaste grad.

Sverige är itu , av ,delat ,sönder,trasigt, splittrat.

Och svensken blöder,gråter,fasar,är förbannad.

Hur kan ni så lätt sälja ut oss? Ni har ju tappat allt vad heder heter. Ryggradslöst har ni ignorerat ert eget folk. Ni har vägrat lyssna på människor i förorten. Där har vi haft tusen svar på mångkultur, integration och segregation i många år.

Nu har vi fått ett islamistiskt parti i riksdagen.

Detta är Sverige Stefan! Vill poängtera det en gång till : detta är Sverige !!!!!

Ni som slagits för det öppna samhället,ett samhälle för mångfald. Ett kultur berikat Sverige. Mångkultur i all ära!

MEN

Har ni då vikt in mång kulturens alla olika ansikten ? Har ni tittat på vad Sverige varit med och stöttat genom åren och vart motståndare mot, i de olika länderna ?

Kvinnoförtryck

Heders morden

Könsstympningar

ISIS

Barn äktenskap

I flera år Stefan Löfven har sverige varit motståndare mot detta. Det som hänt det sista är att ni blint accepterar detta i vårt samhälle. Bit för bit släpper ni acceptans och höjer ribban för allt detta i vårt Sverige. Ni är alla lika skyldiga till landsförräderi Stefan.

Jag är idag inte bara ledsen ,jag är förbannad över hur fega, falska och naiva ni som leder landet är. Ni har försummat varenda svensk medborgare i detta land.

Det är för mig totalt obegripligt hur ni får fortsätta ert spel ,ett maktspel som kostar hela vårt land. Inte bara denna urusla asyl och integrations politik utan också stora säkerhets läckor som försätter Sverige i ett ännu mer utsatt läge.

Du Stefan Löfven borde få stå åtalad för det du orsakat. Om detta hade handlat om mig ,då hade jag redan suttit bakom lås och bom. Hela det här spektaklet är för mig en gåta att det får fortgå. Du ska åtalas för detta ,punkt slut!

Det finns människor i detta land jag hyser respekt för det är de människor som kommit till Sverige och vill landet väl,som en gång ville vara ett med Sverige och oss. Som dragit sitt strå till stacken, även de människor som kommit hit för skydd av krig, förföljelse mm som ni nu utsätter återigen genom att inte vara skyddade i sitt nya land ,för deras plågor andar har ni öppnat famnen för.

Och sist men inte minst sveket mot våra äldre som en gång slet upp detta samhälle ,det samhälle och den välfärd som du nu raserat.

”Förlåt alla äldre för vi låtit detta fortgå”

Men jag måste också få trycka till med att ni har också varit en del med att lägga era röster fel ….på…

Socialdemokraterna

Nu står vi inför ett nytt parti ”islamistiskt parti” i riksdagen. Ja, nu Stefan får ni ju precis som ni vill ”mångkultur”. Ett Sverige som ska styras av islamister.

Det kallar jag mångkulturella Sverige och jag har en stilla undran ,vilket land hade tillåtit ett svenskt styre i det ?