Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Varför ska vi frukta SD ?

Aldrig förr har det gapats så mycket politiska pisk ord och spridning av propaganda som nu. Men varför ska vi frukta SD tycker ni borde tänka vitt och brett i allt som sprids.

Man försöker tysta pressarna och mörka löfvens stora skandal. Är det någon vi ska frukta är det just denne man,han är inte bara ful ,han är farlig för landet med. Den som jag är mest rädd för är du Stefan. En envåldshärskare och landsförrädare. Som bara tänker på makt. Och som dessutom inte bara vet om att säkerhets information läckt ut,utan han försöker rädda sitt egna skinn och andra får ta smällen

Dessa lögner,denne feghet ,flathet och falskhet är inget vi i Sverige vill att vår statsminister är involverad i.

Jag är definitivt inte rädd att SD kommer till makten,men däremot är jag rädd att du kommer sitta kvar. Och om du blir kvar efter detta så kommer jag aldrig mer lita på svenska myndigheter. Detta du gjort / gör oss människor är kriminellt.

Jag undrar fortfarande varför vi ska frukta SD ? Ska man inte frukta alla de människor som fortfarande vågar rösta på Socialdemokraterna? Ska man inte frukta att denna regering får sitta kvar efter allt det orsakat landet, vad kommer här näst ? Vi kan inte ha denna cirkus i detta turbulenta samhälle som utvecklats.

Ge oss något vettigt och en lite bättre bild av dig en den vi skådat: AVGÅ STEFAN

Annonser