Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Vart är clownerna från Rosenbad

En stilla undran som dröjer sig kvar.

Vart tar ni vägen när nånting går i stöpet i vårt land?

Ni är vår regering, ni är makten och ni ska köra Sverige framåt. Men ni gör precis tvärtom.

IT skandalen är ett exempel nu. Det är tyst, helt knäpp tyst. Är det nu ni rentvår myndigheters stora misstag ?

I Sverige är vi ju helt utan tjänstemanna ansvar. Lagboken stödjer då också upp tjänstemän i deras brister ,då det finns små instoppade lagar och paragrafer som skyddar myndigheter.

Hade detta gällt mig som vanlig privat person att jag hade läckt ut dessa uppgifter , så hade jag lätt kunnat räkna med åtal och fängelse straff. Utan krusiduller.

Katastrof på Kos i Grekland och Bodrum i Turkiet. En jordbävning som gått från Grekland till Turkiet många svenskar inblandade , varav en 20 åring från Norra Sverige bekräftas död av UD. Sedan finns det många svenskar bland skadade , VART ÄR NI ?

Gårdsten en mamma och hennes 3 barn mördade, varav 2 med uppskuren hals. Alla tre barnen under 10 år. Mellan 2-8 år, VART ÄR NI?

De brutala våldtäkterna fortsätter om man ska lyda statestik så sker 16-19 ST våldtäkter varje dag i vårt land, VART ÄR NI ?

Ni bestämmer en massa och sen springer ni och gömmer er. Det var lika illa när det beslutades om att ställa gränserna öppna för alla dessa papperslösa, som saknade både ålder,tillhörigheter och näst intill kön. Men mobiltelefoner de hade fungerade efter 6 timmars badande i medelhavet.

Jag var på migrationsverket i Kållered i några dagar ( för de små barnens skull) de små barnen var inte många dessvärre , vet inte om dessa barska stora män mellan 25 – 45 år lät de drunkna ute på havet för att själva ta sig till Sverige.

Den lille pojken som hängdes ut röd tröja och blåa shorts, minns ej namnet. Men han blev symbol för flyktingarna med rubriken : inga barn ska behöva drunkna i Medelhavet. Varför lät alla dessa skäggiga 25-45 åriga männen dessa barn drunkna , de var på samma båtar.

Ni ställde gränserna öppna och gjorde som ni gör nu. Går och gömmer er! Privatpersoner slet dygnet runt med att bereda platser. Fylla Sverige till bredden, mina dagar på migrationsverket fick mig att hoppa av , för vart fanns barnen? De drunkna i båtarna där så många män fanns. Ni har aldrig ställt er frågan hur det egentligen var.

Med facit i hand : ni bestämmer , ni gömmer er. Låter saker bara vara och bero. Allt får lösa sig. Det är just därför Sverige går under nu , för ni bär inte upp nån som helst ansvar.

Ni är en skandal för hela Sverige. Den tystnaden ni vilar i nu. Den kan ni stanna i.

Ta semester för resten av livet! Då gör ni samhället en tjänst och tar ansvar! Ni är farliga för vårt land och vår egna säkerhet!

Annonser