Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Vart är mitt Sverige?

Jag undrar varenda eviga dag hur det här kommer sluta. Vi vanliga människor är bara brickor i ett spel. Ett spel som kallas system och en välfärd. Hur kan vi döpa ett samhälle i förfall och kalla det något så fint som ordet välfärd? För hur väl mår välfärden? Och har vi ens någon välfärd?

Ett land i ren cirkus,där ledarna har fullständigt tappat kontrollen och inte har den blekaste aning om hur samhället är och ser ut. Hur kan vi låta landet styras av några som inte har den blekaste aning om hur människor har det i Sverige. När de blundar går Sverige Under. Och alla låter det ske.

Somliga tycker vi skall ta hand om hela världen och lite där till ,men bara en lite. Kort hint så vill jag påpeka att inga pengar varar för alltid, pengar tar slut. Har ni inte nån gång sett på era löne konton ,om ni handlar så dras ju de pengarna och de är borta. Varför och hur kan man då tro att alla pengar finns för evigt när man redan brukat miljarder på nyanlända människor.

Medans vi har jätte stora problem med en hel rad med oerhört viktiga frågor. Dels hemlösa i landet. Det oroar mig med den nya kategorien ,våra pensionärer,över 2000stycken. Enligt ja sägare till flyktingarna har vi inte dessa problem,men nu är det ett jäkla liv för fler och fler asylsökande sätts i hemlöshet,hur var det nu med dessa problem som inte fanns?

Psykiatrin i landet som är under all kritik 6-10 månader väntetid för även självmords patienter : ursäkta men vi kan hjälpa dig om 8 månader om du inte tagit sitt liv innan det.

Våldtäkter klaras inte upp vilket medför att 7 av 10 förövare lagförs aldrig för förundersökningar läggs på hög och hinner läggas ner innan de ens startas, så kan vi ju inte ha det för jösses namn,på det sättet godkänns gärningarna och Sverige har i den aspekten blivit mer och mer laglöst.

Allt fler Myndigheter makt utövar och går både över och runt lagar varenda dag, vi behöver faktiskt ett tjänstemanna ansvar ,det är aldrig okej att enskilda myndighets personer sitter och går från vår lagbok bara för man tycker det borde göras

Våra politiker leker Rysk roulette med Sveriges säkerhet och verkar inte själva förstå allvaret i vad de försätter Sverige i för fara

Andra länder sitter och skrattar åt den dumme svensken som låter sig kuvas av ett land som tappat allt vad heder heter. Där cevil kuraget gått sönder ,där känslan av vi och de äter sig ännu djupare in i våra huvud. En skillnad på människors värde som också det skapas och grundas av våra högre instanser.

Hur kan vi bara blå ögt stå och se på när våra politiker sålt ut vårt land. Och protesterar man så döms man som svensk för hets mot folkgrupp , det finns inget tydligen idag som heter slåss för sitt land utan då heter det hets mot folkgrupp och hyllar du ditt land och försöker mitt i  den bräcklighet räta på ryggen och vara stolt över våra blå gula färger då är man rasist.

När får jag tillbaka mitt lands lagar, mina rättigheter att vara trygg ? Och när får jag tillbaka mitt jag,min identitet som svensk och när får jag tillbaka mitt land ?

Vart tog mitt Sverige vägen?

 

Annonser