Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Vi måste våga prata om detta

Igår tog tog Jimmy Åkesson starkt avstånd till Nordisk Ungdom, med all rätt ! Vi behöver inte Nazister och vi kan leva utan rasism också. Vi behöver inte människor som brukar våld, som tänder eld på flyktingförläggningar mm. Det får räcka med dumheterna nu. I detta förstår jag människors frustration och man känner vanmakt men ingenting blir bättre av att bruka våld, detta är något vi alla måste ta ansvar över att ta av stånd ifrån.

Jag vill diskutera detta med våldtäkter och problematiken inom festivaler och simhallar. Och det utan att bli påhoppad. Jag vet vad jag pratar om eftersom man inte får glömma av att jag är svensk, jag är uppväxt här vilket innebär att jag vet när var och hur allting började. Det är någonting man inte kan ta ifrån mig, jag har sett , jag har hört men jag står också mitt i det. Väldigt jobbigt skulle det bli om politiker kommer och säger att jag har fel , då anser jag att de lever i en sån skyddad verkstad så de borde röra sig mer ute i samhället och bli mer verklighetsförankrade innan de går emot mina argument i detta.

Vi kan börja med badhusen. Erikdalbergs badet är ett exempel. Där barn och kvinnor blev antastade. Och något barn också blev våldtagen. Vi har under hela mitt liv aldrig haft den problematiken av brott i simhallar förr ut. Och någonting som är ganska slående är att alla de flykting ungdomar (män) som kom till Sverige fick gratis års kort till badhusen i den kommunen de bodde. Kvinnor som motion simmade vittnade om hur de blev omringade i vattnet av en grupp invandrare. Det ville man mörka ,kvinnorna skulle tiga om vilka som var förövare. Aldrig under hela mitt liv har jag hört eller vart med om någon sådan form av problem. Aldrig i något badhus.

Festivalerna har varit likadant våldtäkter, övergrepp och det har inte heller varit svenskarna kalle, Niklas och Petter som begått dessa handlingar. Bråvalla har haft stora problem medans Sweden Rock inte fick in ett enda fall. Med detta måste jag kommentera , de flesta besökare är på Sweden rock medelålders gamla rockers och motorcykel snubbar och dit rör sig inte flyktingarna de lyssnar inte på hårdrock.

Detta är ett problem som växer. Våldtäkterna ökar lavin artat. Och en ny våldtäkt har tagit form i Sverige och det är gruppvåldtäkten, den har inte funnits i Sverige innan, män i grupp som våldtar kvinnor. Det har inte enligt domar och anmälningar heller rört sig om svenska män.

Och som jag nämnt innan jag är född och uppväxt här i mitt egna land. Jag som rör mig mycket ute i samhället vet ju vad som varit innan och vad som blivit. I takt med flyktingarna fyller vårt land blir både barn och kvinnor antastade, våldtagna och slagna. Och detta måste vi prata om utan att bli påhoppad, problemet är stort och utgör rädsla för kvinnor och barn. Att bli inskränkt sin frihet för man inte vågar gå ut i sitt egna land och på sina egna gator är inte något som vår värdegrund föredrar.

Vi vet alla hur deras kultur är och vi vet också hur de ser på kvinnan. Vi som lever i ett samhälle i Sverige där kvinnan har samma värdighet som en man, där vi inte gör skillnaden vet att deras kultur skiljer sig väldigt långt från våran. Och bara för att en tjej bär kort kjol och inte har slöja på sig ,betyder inte det att henne kan man behandla hur som helst. Här äger kvinnan sin vilja och sin kropp. En kvinna skall kunna gå naken utan att en man skall lägga ett finger på henne.

Vi kan inte hela tiden sitta och ta in och ta emot människor som utsätter andra för fara, människor som inte enligt lag vill ingå i vårt samhälle. Det är till att inskränka på invånares rättigheter, kvinnors rättigheter. Jag vill inte ha människor här som lever på vår välfärd men som inte tänker följa våra lagar.

Sveriges politiker och riksdag måste förstå en sak i detta. Detta går inte prata bort och detta skall inte tigas ihjäl, problemet är här och nu och problemet skall inte tas bort genom att slopa festivaler eller ha speciella dagar på badhus då bara kvinnor är välkomna för de skall få simma ifred. På detta vis bygger vi ett samhälle efter brotten och så skall vi absolut inte göra. Det där visar att vi accepterar denna form av brott bara de inte görs på speciella ställen eller speciella tider.

Politiker måste också förstå att dessa mäns syn på kvinnor förändras inte bara för att ni låter de komma hit, detta är något de har präglat sedan de födda blev. Det räcker väl att hänvisa tillbaka till kvinno lynchningarna som finns hundratals video att beskåda. Barnen är med och lär sig från start hur en kvinna som brutit heder eller orsakat sin familj lidande eller skam skall tas om hand. Barnen är med när kvinnor stenas, släpas bakom bilar,bränns,skjuts,våldtas.

Politiker måste förstå att vi kan inte ta emot mera av dessa eftersom de krockar med vår egna kultur och det går ut över vår egna säkerhet och vår egna trygghet. Och skall man kunna leva efter den tesen allas lika värde så måste det sättas stopp för detta är något som hotar vår välfärd, våran värdegrund där vanliga svenskar tvingas leva begränsat.

Det är faktiskt hög tid nu att ta ansvar att ta detta på allvar, det är bara en tidsfråga för när vi får se dessa lynchningar på våra gator och torg, och vi ökar ju hela tiden toleransen för vad som accepteras genom att inte göra någonting åt detta. Ni politiker är de som ansvarar för den utvecklingen och om ni inte gör något åt denna situation så kommer detta bara eskalera. Ju fler ni fortsätter ta in ,desto närmre deras kvinnohat kommer vi.

Är det detta samhälle vi vill ha. Att ett gäng afghaner tänder eld på en kvinna då de anser hon skadat deras heder, vill vi ha det på våra gator och torg. Vill vi att kvinnor skall vara rädda för att gå ut?

De får gärna leva efter sin tro, de får gärna tycka så. Men det får inte utöva den här. Vi har någonting som heter alla människors lika värde oavsett om du är naken, gul , svart, bög eller vit.

Det är just av den anledning som de själva har välkomnats in i vårt land, allas lika värde. Och kan man inte förvalta den öppenhet och genom skyldigheten vi alla har att behandla dina medmänniskor med respekt. Då får du faktiskt ta med dig din sed där den hör hemma.

Och Sverige MÅSTE sluta blunda för verkligheten. Och Sverige måste ta sitt ansvar. Vi har ett helt land här nu av kvinnor som är rädda och som är inskränkta , läget är akut och det måste lyssnas på.

Sätt igång och jobba!

Annonser