Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Vi ser det ju jämt……

Vill först tacka Jan Sjunnesson med närvaron under presskonferensen idag då jag fick chansen att slå mig till ro en stund med en kopp kaffe och lyssna.

Mentaliteten i Sverige hur mår den?

Varför är så många chockade över att statsministern säger att han endå har förtroende för de sina. Så har det ju alltid varit i Sverige att myndigheter kan göra vad som helst både olagligt,övertramp och tjänstefel av alla de storlekar och former utan att de leder någon vart. Vi har ju inget tjänstemanna ansvar i detta land, vilket jag tycker är mycket oroande.

Här står landets då största man som han skall vara som statsminister och påstår sig inte känna till denna läckan på transportstyrelsen, han har inte blivit informerad. ( Det kom till hans kännedom först i januari ) då anser jag att han har känt till det. Det är ett halv år sedan.

Där väljer han ju att lägga munkavel på sig själv och sina män.  Ett övertramp som skadat vårt land och även privat personer med skyddade identiteter. Han valde precis så som alla myndigheter gjort i alla tider , man tar rygg för varandra.  Självklart är han delaktig i hela processen, självklart har han vetat om detta. För om hans gossar brevid honom undangömt dessa uppgifter så borde ju hans egna tvivel på de närmsta sviktat till rejält och en tanke på vad det kan tänkas dölja mer borde infinna sig.Och hon borde rensat ut i sin stab som en riktig ledare skulle gjort ,man kan inte styra ett land med människor runt sig som inte informerar en statsminister om dessa allvarliga läckor. Som vanligt ljuger han.

 

I vanlig ordning struntar Löfven i folket och den oron vi som människor i samhället känner. Genom detta beteende visar han mig exakt det jag sett i maktens korridorer under 5 års tid att vi människor inte betyder så mycket och vi har ingenting att säga till om.

Den här mannen gör mig mer rädd än vad hela IS armén gör! För den här mannen är farlig för vårt lands trygghet och  människors säkerhet.

Helt ärligt med handen på hjärtat : vet han ens om att han är statsminister?

Annonser