займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Vila i Frid M och Barnen

Gårdsten…..mitt mamma hjärta blöder. En vanlig familj. Som grillar på gården. Aktiva föräldrar. En pappa som springer runt och spelar fotboll med sina barn.

Pappan bosnisk och mamman polsk och de tre barnen mellan 2-6 år. Återigen en familje tragedi ,tillväga gångsättet låter som att det faktiskt inte är bara nåt som hänt i fyllan och villan. Detta är säkerligen så att saker finns sedan innan.

M var tillsammans med ett av barnen redan dött när räddningstjänst kommer till platsen för det brinner i ett av rummen ,2 barn lever men är svårt skadade. En dör i ambulansen och sista dör på sjukhuset. 2 av dessa fyra ska vara halshuggna

För mig låter det som en familj där våldet trappats upp, det är ju inte så att denna man varit helt ren från att ha utsatt dessa tidigare. (Mina spekulationer) det hela känns bara så för jävligt och det gör ont i mig som mamma själv att 3 barn får sätta livet till för att gubben inte kan hantera spriten.

Tänk skräcken, smärtan och rädslan. Vad har de fått uppleva innan och vad har han gett de för sista syn och känsla.

Kvinnomorden har ökat i vårt land och där är det inga skillnader på nationaliteter utan där är det både svenska och invandrare

Men här har vi 3 små barn alla under tio år som idag morse allihopa avlider av skador på kroppen som inte är orsakat av brand.

Nu är det dags Sverige och nu är det dags rättsväsendet att ni tar ert ansvar i hur han döms. Allt ska med . Ur barnperspektivet och ur barnkonventionen. Hur barnen utsatts, vad de känt både rädsla ,skräck och smärta. Statuera ett stort jävla exempel för en gångs skull och visa att Sverige är på väg att vända trenden av lamhet vid dessa brott.

3 barn har berövats och bragts livet. Han släcker unga liv. Det är eran skyldighet att ge någorlunda rättvist straff och upprättelse  till nära anhöriga till familjen. Låt inte detta gå förbi som om ingenting har hänt.

Grannar ,vänner, framför allt barnens vänner är några av människorna som skadas av detta som också är en viktig aspekt att vika in. Ett helt bostadsområde försätts i chock och sorg

Gårdsten mitt hjärta är med er!

Magdalena och barnen vila i frid ❤