займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Villa villerkulla

Rätta mig om jag har fel. Men jag tror vi kan döpa om Rosenbad.Villa villerkulla! Jag vet inte vad dessa inkompetenta politiker fått sin verklighet ifrån när man säger att det går bra för Sverige men inte är det ute i vårt samhälle.

De blundar, förnekar och förskönar. Och hela tiden undrar jag när deras bubbla skall brisera. När skall de förstå hur vår sk välfärd inte har någon välfärd kvar.

Hur länge till skall Stefan Löfven få ha den makten han nu besitter ,hans politik handlar bara om sin egna makt. Att få ha sin position. Det handlar inte om dig,mig,oss och samhället. Han beter sig som en makt galen psykopat som vägrar släppa taget. Och med den människan i makten får vi aldrig någon förändring.

Han känner dessutom ett hot från SD och Åkesson och det retar honom stort när de en efter en plockar ner hans lögner och det han är rädd för i dags läget är att bli ännu mer nedplockad av sanningar och det är där han ser Sverige demokraterna som ett hot.

Att det skulle gå bra för Sverige är en ren skär lögn. Jag är född och uppvuxen här ,jag behöver ingen akademisk utbildning för att räkna ut det. Att Sverige är ett strandsatt land utom räddning om inget sker snart.

Poliser slutar, vård personalen likadant, våldtäkter ökar,brott mot barn läggs på hög och läggs där efter ner. Gäng kriminella skjuter som aldrig förr ,skolorna går inte runt nionde klassare går ut utan betyg och många får gå om. Grupp våldtäkter har fått slå rot ute i samhället, mans fria festivaler ska få äga rum, islamister söker in i riksdagen , våldsverkare marscherar på våra gator,rosenbad skall få större säkerhet ……rosenbad , det kanske vore lämpligare om alla barn som utsätts för brott fick upprättelse i form av utredningar och fällande domar. En statsminister som fullkomligt älskar mobba och frysa ut andra vuxna

Och detta eviga tjat om att det går bra för Sverige.

Hur bra går det Stefan Löfven för :

14 år ingen som blev grupp våldtagen

6 åringen som lever i misär och under misshandel i sitt eget hem

För föräldrarna som miste sin dotter i terror dådet i sthlm

För den ensamma mamman med 4 barn i biskopsgården som inte har råd till mat.

För gängen som hela tiden rekryterar nya som fortsätter skjuta

För psyksjuka Johan på 30 år som brutit upp sitt samhällskontrakt?

Behöver jag ens fortsätta. Det är en stor skandal detta att man överhuvudtaget inte tar bättre hand om sitt land och sina egna invånare innan man skall spela Tarzan och ta hand om ännu fler skadade människor när vi inte har dessa resurser här.

Hur skall vi kunna hjälpa andra som dessutom inte vill komma in i samhället. Hur skall vi kunna ens lita på dig som bara står och låter som en skiva på upprepning ,du maler och maler och du ljuger och ljuger på vår bekostnad.

Alla frågar hur mår våldtäktsmannen men ingen frågar hur mår offret

Och att ung i Sverige ens får ta den plats som de fått göra är för mig en gåta. De har fått sina beslut men enda får de ockupera gator och torg samt där grisa ner till den mildaste grad. Och Annie Lööf som kritiserar polisen i deras agerande ,Annie det är ni som lägger ribban,lagarna och hur arbetet skall styras. Stå inte med era skygglappar och lägg skulden på de människor som verkligen offrar sina liv varje dag för landets säkerhet ,för är det något jag kan säga med rak rygg och stolthet i rösten : så gör det de med livet som insats ,det är annat än vad ni i riksdagen gör!

Ta av skygg lapparna och vakna från eran allas sovmorgon