Annonser
займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Wilhelm Malmkvist, Lund

Wilhelm-Malmkvist

 

Namn: Wilhelm Per David Malmkvist
Personnummer: 19910610-2230
Adress: Östra Vallgatan 2 B lgh 1201, 223 61 Lund

Dömd för: Våldtäkt
Straff: 2 år och 6 månader

 

 

Flickan berättar att hon frivilligt begav sig till Wilhelm Malmkvist och att de sedan promenerade hem till honom. Detta har hon, som hon själv har gett uttryck för, gjort med både viss oro och viss förväntan men i uppfattningen att de skulle titta på film och mysa.
Wilhelm Malmkvist har därefter, vid det laget medveten om hennes svagheter och bristande förmågor i vissa avseenden, kunnat få henne att enbart genom uppmaning klä av sig och lägga sig. Så långt är det ingen våldtäkt som ägt rum. Vad han sedan gjort, samtidigt som han talat om hur hon skulle ligga och delvis har klätt av sig själv, är emellertid att lägga sig på henne och trots hennes protester och försök till motstånd genomföra ett samlag. Han har därefter fått henne, på det sätt hon beskrivit, att lägga sig på sidan och har på ett våldsamt och smärtsamt sätt kört upp sin knytnäve i hennes underliv.

Flickan uttryckte stark tryckömhet över livmodern och äggstockarna. Ett blödande sår konstaterades i slidmynningen som fick sys ihop med två stygn.

Läs domen här

Annonser