займ онлайн займы на карту грин мани отзывы

Yttrandefriheten är ett minne blott

Demokrati och yttrandefrihet

Gör Sverige till ett gemensamt land att leva i

Men gud nåde den som yttrar sin åsikt. Vi lever ju i en tid där ordet kränkt toppar listorna på Sveriges mest använda ord. Det ordet jag personligen tappat all respekt för. Det har slitits itu ,man har röjt ut varenda bokstav i det,så innebörden känns nu mera lika innehålls fattigt som ordet rasist. Det blir så med ord som används i fel forum,till fel personer i fel tid.

Det skrämmer mig också när man ser vuxna människor som debatterar och skriver om demonstrationen i Göteborg om : Göteborg vann , kärleken döda nazistiska motståndsrörelsen. För det första finns det inga vinnare och jag tror inte heller att de kom i syftet att söka vår kärlek . Utan för att visa att de inte är någon som tar över våra gator. Det visade många också en asylsökande 17 åring häktad kille  som däremot inte förstår hur man demonstrerar . De värsta är motståndsrörelsen packet från vänstern som tar till alla medel. De som värnar så om natur och djur. Miljö kämparna som kletar in fejk blod på jägares bilar, för att i nästa stund kasta stora smällare och gatstenar mot polisens hästar. Vad hände där med kärleken till djuren?

Där våld,gatsten och övergrepp tar vid,där kliver jag ut. Det är det vi inte ska ha på våra gator,jag har rätt som svensk att kräva min trygghet utan för det heta idiot ,jag har också rätt att uttrycka min oro och mitt tycke i denna skrift. Du behöver inte hålla med mig och du behöver inte heller hota mig för att jag strider för det jag tror på. Jag kastar inte in sten i ditt gäng för din tro. 

Sedan de sociala medierna Katerine Janoush är avstängd igen ,för att hon levererar sin verklighet. Den verklighet hon ser och upplever. En verklighets förankrad kvinna med skinn på näsan, hon ska tystas ner helt enkelt, samtidigt är det helt ok för en man ifrån arab länder att sitta och kalla mig de mest vidrigaste han kan komma på ,precis som en patient med tourettes haglar slagord av något jag kan se som kvinnoförnedring. Men det är någonstans okej , det är accepterat. Katerine Janoush du har min rygg alla dagar på året. Vi behöver inte varken smällare eller gatsten för att uttrycka vår sorg, vår oro och våra erfarenheter av ett land som fullkomligt gått sönder